Connect with us

Top Story

ŠOK! Posle Karleuše ZVEZDE GRANDA napušta još jedan član žirija. EVO o kome je reč…

Published

on

Nova, 15. sezona muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” počela je danas da se snima u Košutnjaku. Saša Popović kaže da gledaoce očekuje uzbudljiva sezona. Tim pre što je kao pojačanje u žiri stigla Ceca Ražnatović, koja je zamenila Jelenu Karleuša.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Serija PEVAČICA stiže na TV PINK! A evo i KADA!

Najveću pažnju u studiju “Granda” izazvala je upravo nova članica žirija. Ceca Ražnatović je, na oduševljenje mnogih, pojačanje popularnog muzičkog takmičenja u novoj sezoni. Ostali članovi žirija su nepromenjeni. Kandidate će i ove godine ocenjivati Ana Bekuta, Viki Miljković, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo KADA se završava snimanje serije IGRA SUDBINE, i hoće li biti TREĆE SEZONE!

Nakon što je Jelena Karleuša svojevoljno raskinula ugovor sa “Grandom”, pevačica Marija Šerifović je, takođe, najavila povlačenje:

– Ja ću se maksimalno potruditi da i ove godine moj kandidat bude pobednik. I da se sa tri krune pozdravim sa takmičenjem. Dosta više. Ceco, veži se polećemo. Njoj sam požela dobrodošlicu, mi se poznajemo i poštujemo. Ne poznajemo se dovoljno dobro, privatno, ne znam kako će se u ovom ludilu snaći – rekla je Marija Šerifović.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 312. epizoda – Ada KONAČNO otkriva! Evo ŠTA čeka BRUNERA!

Pop pevačica je izjavila da joj je žao što Jelena Karleuša nije u žiriju. Ipak, sigurna je da će šou i bez njene prijateljice biti veoma gledan.

– Onaj ko ima potpuno lude ideje da ovaj šou neće biti gledan, taj je lud. Tako da, bilo da je otišla Jelena, Ana, da možda odem ja, svejedno je. Verujte mi, ovaj šou će svakako biti gledan. “Zvezde Granda” su brend koji narod voli da gleda i to može da utiče nešto malo, ali ništa značajno – istakla je Marija.

Foto Print screen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement