Connect with us

Featured

ŠOK! Saša Popović napušta ZVEZDE GRANDA? Nakon Cece novi član žirija će biti Dragana Mirković?

Published

on

Juče je počelo snimanje nove sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Nakon što je Jelena Karleuša raskinula ugovor sa Grandom, na njeno mesto došla je Ceca Ražnatović.

Aleksandar Milić Mili tada porazgovarao sa predstavnicima sedme sile i otkrio da li ga je iznenadio Cecin dolazak u ovaj popularni program:

Pročitajte još EVO zašto je JELENA KARLEUŠA NAPUSTILA GRAND: Pozadina sa Popovićem

– Ja se radujem kada vidim da dobri pevači dolaze u „Zvezde Granda“, voleo bih jednog dana da vidim i Draganu Mirković. Ceca je toliko velika zvezda da je bilo odlično veliko iznenađenje – rekao je za portal Republika.rs.

Ono što je, međutim, novinare više šokiralo, je izjava Saše Popovića, koji je najavio da takođe uskoro napušta popularnu emisiju.

Pročitajte još ŠOK! Posle Karleuše ZVEZDE GRANDA napušta još jedan član žirija. EVO o kome je reč…

– Ovo je moja poslednja godina u kojoj imam obavezu da radim „Zvezde Granda“… To je ugovor koji sam potpisao 2017. godine i obavezao sam se da ću do juna meseca 2022. godine voditi „Grand”, konkretno „Zvezde Granda“, rekao je Saša Popović i dodao:

– Moj ugovor sa „Grandom“ ističe za godinu dana, a posle toga odlazim da uživam na nekoj plaži, a ne da sa sedamdeset godina idem po audicijama za Zvezde Granda. Što se tiče Cecinog dolaska kod nas, sigurno je da nećemo profitirati od toga, jer naša gledanost zavisi isključivo od kvaliteta emisije – on je dodao da će ipak ostati u firmi, ali neće više voditi emisiju:

Pročitajte još ŠOK! Jelena Karleuša napustila ZVEZDE GRANDA zbog afere sa utajom poreza? A EVO ŠTA članovi produkcije kažu o dolasku Cece Ražnatović u žiri!

– Ja ću da ostanem u firmi, mogu sve da organizujem, ali ne mogu da vodim, prenosi Mondo.

Foto Printscreen Instagram grandove.zvezde/dragana_mirkovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Republika.rs/Mondo

Advertisement