Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 91. epizoda: ŠOK! Eda predlaže Denizu da se VENČAJU! Serkan je PROŠLOST ili…

Published

on

Pokucaj na moja vrata 91. epizoda, koja je u petak 10. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi veliki preokret. Serkan i dalje nije povratio pamćenje, zbog čega Eda očaja. Ali, ne zadugo! Život ide dalje…

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 315. epizoda: ŠOK! Policija HAPSI Sofiju! Ona OTKRIVA Luki da čeka NJEGOVO DETE!

Nakon što je Selin priznala Denizu šta oseća i nije dobila nikakvu povratku reakciju, odmah se naljutila na Edu.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO SVE o seriji PEVAČICA: OVO je KOMPLETAN opis SVIH LIKOVA! A evo ko je CRNI MAG koji upravlja životima SVIH junaka u SERIJI!

Selin je svesna da je Deniz zaljubljen u Edu, ali to nikada sebi nije priznala. Posle kratkog odmora, svi se vraćaju u Istanbul. Tamo usleđuje Edina prezentacija za veoma važnog klijenta.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! IGRA SUDBINE – Milica Milša otkriva KO od junaka serije če UMRETI u novoj sezoni! Nećete verovati O KOME JE REČ!

I dok se Eda priprema za projekat, saznaje da je Serkan poklonio Selin verenički prsten. Taj potez je navodi da Denizu predloži brak kako bi još jednom pokušala da Serkanu vrati pamćenje.​

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo – Nova domaća serija BRANILAC stiže na RTS! A evo i KADA!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (91. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: RECENZIJA – Zašto je IGRA SUDBINE poput najbolje SRPSKE SARME? Sutra uvek DUPLO BOLJA, a može se jesti ZAUVEK!

Glavne uloge igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement