Connect with us

Top Story

KOLO SREĆE epizoda 5 – Mara KUPUJE KUĆU! Zbog toga će jedna žena POLUDETI! A evo i KOJA!

Published

on

Kolo sreće 5. epizoda je na programu TV Prva u petak, 10. septembra, od 21.00! Ranije ove nedelje videli smo da je Mara osvojila glavni dobitak na lutriji, ali i da je zbog toga postala meta opasnih kriminalaca. U trku za 6 i po miliona evra krenuli su Mara i njena porodica, ali i tandem prevaranata – Mihajlo i Elena.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM i TV otkriva: Evo kada ZVANIČNO počinje serija DINASTIJA! Ovo je TAČAN DATUM!

Mara je doživela još jedan težak udarac. Umro je Miroslav, njen dobar i verovatno poslednji prijatelj na kog je mogla da se osloni. Od tuge ju je na čas otrgla lepa vest. Kao što smo videli – Ljubina ćerka je trudna. Za Maru je to divan trenutak, ali ne i za Ljubu.

Nikola i Jelisaveta odlaze na ultrazvučni pregled. Jelisaveta ga moli da ne ide u ordinaciju sa njom jer joj je neprijatno.

Pročitajte još OTKRIVAMO SVE o seriji PEVAČICA: OVO je KOMPLETAN opis SVIH LIKOVA! A evo ko je CRNI MAG koji upravlja životima SVIH junaka u SERIJI!

Za to vreme Elena smišlja pakleni plan kako da se približi Mari. Ona je sigurna da je najbolji način da to učini preko njene ćerke Goce koja je već „zagrizla mamac“. Ipak, Mari ta priča o nekakvom lajf kouču nije jasna do kraja, ali pošto je Goca toliko navalila spremna je da joj izađe u susret.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Milica Milša otkriva KO od junaka serije če UMRETI u novoj sezoni! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Pošto se prodaje kuća Miroslava Konstantinovića, Mara odlučuje da je kupi. Ipak, duhovih prošlosti ne daju mira​. A neće joj, slutimo, dati ni Tijana. Mara nije među kupcima kojima bi Tijana želela da kuća pripadne.

Pročitajte još RECENZIJA – Zašto je IGRA SUDBINE poput najbolje SRPSKE SARME? Sutra uvek DUPLO BOLJA, a može se jesti ZAUVEK!

Kolo sreće epizoda 5Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement