Connect with us

Top Story

HIT! Nova domaća serija STIŽE NA RTS! A EVO I KOJA! Iznenadićete se!

Published

on

Od 21. septembra, utorkom u 22.00, na prvom programu RTS gledamo novu sezonu emisije “Srce zločina”- igrano dokumentarnog serijala koji se bavi temama iz crne hronike.

Koje nevidljive mehanizme je potrebno pokrenuti da bi se desilo jedno profesionalno ubistvo? Ko sve treba da pređe „crtu“, a ko treba da ga odobri? U kojem trenutku policajac postaje kriminalac, i obrnuto? U kojim situacijama i u čije ime službe bezbednosti uzimaju zakon u svoje ruke? Kako se to prelazi „crta“ u ovom delu Evrope? O svim tim fenomenima saznaćete u novoj sezoni Srca Zločina, koja obrađuje devet velikih ubistava…

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM i TV otkriva: Evo kada ZVANIČNO počinje serija DINASTIJA! Ovo je TAČAN DATUM!

Ove sezone, bavimo se ubistvima bivšeg predsednika Košarkaskog kluba “Partizan” Radojice Nikčevića, policijskih inspektora Miroslava Bizića, Dragana Radišica, Dragana Simića, Milorada Vlahovića, Momira Gavrilovića i Vojislava Jekića, ubistvom dece u kafiću “Panda” u Peći 1998, ubistvom advokata Dragoslava Ognjanovica.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Milica Milša otkriva KO od junaka serije će UMRETI u novoj sezoni! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Urednik emisije: Veljko Medić, scenarista: Aleksandar Radulović, reditelj: Dušan Popović, producent: Dragan Đurković

Foto Promo RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement