HIT! Otkrivamo sve o upoznavanju i venčanju Milice Milše i Žarka Jokanovića! EVO KAKO je slavna glumica rekla DA čuvenom scenaristi!

Milica Milša Žarko Jokanovic Uskrs Ada Kanacki

Milica Milša i Žarko Jokanović jedan su od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a glumica je pristala da se posle mesec dana poznanstva, i pre nego što su se poljubili, uda za njega.

Njihova ljubavna priča započela je slučajnim susretom, nakon jedne predstave u Budvi. Međutim, osim tog prvog susreta, kako kaže Milica, sve ostalo je bilo mnogo više od slučajnosti.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE – Milica Milša otkriva KO od junaka serije će UMRETI u novoj sezoni! Nećete verovati O KOME JE REČ!

– Posle mesec dana izlazaka, Žarko me je zaprosio, a da se nismo ni poljubili a ja sam rekla “da” – priča glumica u emisiji “Venčanje Od A do Da”, prenosi Blic.

– Veridba je bila na Paliću, kada sam rekla “da” usledio je i prsten i poljubac. Ja sam Žarka prvo zavolela, pa se tek onda zaljubila u njega – rekla je ona.

Venčanje Milice Milše i Žarka Jokanovića bilo je glamurozno, a Milica ističe da se Žarko, za razliku od većine mladoženja posvećeno bavio pripremom svadbe.

Pročitajte još HIT! OTAC zloće iz serije IGRA SUDBINE je takođe glumac! EVO o KOME je reč!

– Venčali smo se 27. avgusta. Bilo je čarobno. Napravili smo atipičnu svadbu koja je počela u 20h i žurka je trajala do sedam ujutru.

– Imali smo oko 350 gostiju, a onda su došli i fotografi i novinari koji su ostali na zabavi. Sve je bilo bajkovito okićeno, trubači su nam izašli iz šume koja okružuje restoran. Venčanicu je pravila moja drugarica Maja Barbulović. Tada nije bilo mnogo butika, izašli smo iz bombardovanja, nije bilo srećno vreme, a ponuda venčanica mi se nije dopadala. Ja sam želela da mi Maja sašije venčanicu, a Antonije je želeo da nosi veo, jer je kao šestogodišnjak video to na filmovima i poželeo je da mami nosi veo na svadbi.

– Venčanicu i svog muža stavila sam u “Yuga” i odvezla nas u restoran. Nokte i šminku uradila sam sama.

Pročitajte još Igra sudbine 314. epizoda – ŠOK! Policija HAPSI Sofiju! Ona OTKRIVA Luki da čeka NJEGOVO DETE!

Milica je otkrila da je venčanje divno bilo, a otkrila je i tajnu skladnog braka.

– Morate biti u istom timu, morate igrati jedno za drugo. Brak je jedno veliko prijateljstvo, poštovanje i ljubav. Zaljubljenost nije dovoljna, to je temelj, a posle toga morate zidati zidove, sobe i spratove. Morate biti partneri – zaključila je ona.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Venčanje od A do Da/Blic