Connect with us

Featured

Igra sudbine 318. epizoda – ŠOK! Vid otkriva Žaklini svoj PAKLENI PLAN! Evo ZAŠTO njega NIKO NEĆE UHAPSITI!

Published

on

Igra sudbine 318. epizoda koja je na programu u utorak, 14. septembra od 20.00 na TV Prva povešće nasi za rešetaka. Barem okom kamere. A tamo nas čekaju…

Pročitajte još Igra sudbine 318. epizoda – ŠOK! Sofiju u zatvoru čekaju BATINE! A evo i OD KOGA!

Bruner, Donka, Sofija i Matija. Sudbina nije bila nimalo nežna prema njima. U zatvoru su se našli među sebi sličnima, a njima položaj i bogatstvo “zle ekipe” ne znači mnogo.

Stan ai Cole Bruneru serviraju priču da su svi pristali da sarađuju sa policijom i da postanu zaštićeni svedoci. Zauzvrat, oni će svedočiti protiv Brunera.

Pročitajte još HITNO!!! Nova domaća serija MENJA TERMIN! A saznaj i KOJA! Nije PEVAČICA, ali jeste…

U ćelijama nedaleko odatle svako dobija šta je zaslužio. Donku napada žena kojoj je baronica oduzela pravo na život i sve zbog čega je živela.

Sofija je u zatvor ušla dignute glave i drugim zatvorenicama stavlja do znanja da je ona iznad njih. Ipak, ne zadugo. One je spuštaju na kolena terajući je da poliže pikavac koji je malopre bacila na pod. Sofijetina zmijetina je napokon dobila što zaslužuje.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

Ni Matija nije prošao bolje. Pajtaši iz ćelije odlučili su da mu pokažu gde mu je mesto. Slede – batine.

I dok ovaj kvartet zlikovaca prolazi kao bos po trnju, jedan je pobegao sudbini. Barem za sada. Reč je o Vidu. On napokon Žaklini otkriva svoj pokvareni plan. Sa njom je jer ne mogu da ga uhapse kao ministarkinog zeta. Izbio bi veliki skandal. Ispostavilo se da Vid ne voli Žaklinu – samo je pokušao da je iskoristi.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (318. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Printskrin

Advertisement