Connect with us

Top Story

Branilac 1. epizoda: Ljubavna AFERA koja je DOVELA do ZLOČINA! (VIDEO)

Published

on

Branilac 1.epizoda, na programu Javnog servisa je u utorak, 21. septembra, od 22.00 na RTS 1. Producent serije je Radio-televizija Srbije, a izvršni producent je “UP&UP” iz Beograda.

PROČITAJTE JOŠ: Nela Mihailović, zvezda serije “Kolo sreće”, UDATA je za BRATA svoje KOLEGINICE. EVO o kome je REČ (FOTO)

Prva epizoda, koja nosi naziv “Tragedija jednog Kordunaša, prvi deo”, odvodi nas u 1968. godinu u grad Karlovac. Rade Đanković i njegova žena Mirjana žive naizgled mirnim i skladnim životom. Sve dok se u njihov život ne umeša uspešni potporučnik Milovan Vujisić. Milovan i Mirjana započinju ljubavnu vezu, koja će dovesti do fatalnih posledica. Advokat Veljko Guberina preuzima odbranu optuženog…

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Pavle Mensur i Ivana Zečević raskinuli! Glumac odmah našao novu devojku, i to popularnu pevačicu! EVO o KOME je reč!

Serija “Branilac” rađena je prema istinitim događajima – po knjigama advokata Olivera Injca “Velike advokatske odbrane”, advokata Filote File “Branio sam na smrt osuđene”. Kao i po originalnim predmetima advokata Veljka Guberine i advokata Tome File.

PROČITAJTE JOŠ: STIGNI ME AKO ZNAŠ – Evo kada POČINJE nova sezona na RTS 1

Ova serija, na filmski uzbudljiv način, elementima drame i trilera, dočaraće nam životne priče običnih ljudi. Onih koji su se našli u situacijama sa kojima nisu umeli ili nisu mogli da se nose. Okosnica svih priča su ljubav, uticaj sredine u kojoj žive, borba za moć – sa zapletima koje samo život može da kreira. Sve priče pratimo iz ugla advokata: branilaca u potrazi za istinom, koji nas vode kroz živote glavnih aktera i postupno nam rasvetljavaju okolnosti – koje su dovele do zločina.

PROČITAJTE JOŠ: 12 REČI – Ponovo na TV Prva. Evo i kada… (VIDEO)

To su vanvremenske priče o ljudskim sudbinama, ali i o profesiji koja se temelji na zakletvi da brani čoveka – a ne delo koje je počinjeno. Serija obrađuje šest slučaja koji će biti prikazani u dvet epizoda. Slučajevi koje ova serija obrađuje birani su sa više aspekata. Po tome do koje mere su uzburkali i izazvali interesovanje javnosti. Ali i po umeću advokata da pomere granice u odbrani čoveka. Iako smeštene u neko drugo vreme – Jugoslavija, od 1955 – 1975 – ove priče odišu savremenošću, jer su ljudske manjkavosti i ljudski gresi uvek isti.

PROČITAJTE JOŠ: LED 2 – TV PREMIJERA ruskog HIT FILMA na RTS 1! Evo i KADA! (VIDEO)

U seriji “Branilac” (1. epizoda) uloge tumače: Nenad Jezdić, Aleksandar Stojković, Nikolina Friganović, Mišo Obradović, Relja Vasić, Amar Ćorović, Maja Stojanović, Bojan Perić, Stefan Bundalo, Aleksandra Pleskonjić Ilić, Bojan Krivokapić, Aleksandar Tadić

Scenario su napisali Biljana Maksić i Vladimir Mančić, dok je za režiju bila zadužena Jelena Svetličić.

Foto Promo/RTS/UP&UP

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement