Connect with us

Featured

Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

Published

on

Serija „Pevačica“ koju pratimo na kanalu Superstar vikendom od 21.00, a od ovog petka i na TV Pink gde će se prikazivati petkom u 21.00, pred gledaoce je donela temu o kojoj se sve zna. A o kojoj se malo priča. Naravno, reč je o crnoj magiji. Velikom tabuu koji osim toga što izaziva jezu i strah čak i na sa pomen, kao i sve opasne i loše stvari – izuzetno privlači pažnju ljudi.

Pročitajte još Branilac 1. epizoda: Ljubavna AFERA koja je DOVELA do ZLOČINA! (VIDEO)

Crna magija okosnica je serijala „Pevačica“ koji je ovoj škakljivoj temi dodao blještavi svet estrade, te je sve za nijansu provokativnije i uzbudljivije. Smrt pevačice, estrada i crna magija – kombinacija koja ne može da podbaci.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo su NAJGORE VRADŽBINE vlaške CRNE MAGIJE! Jedna od njih došla je glave i glavnoj junakinji serije PEVAČICA! A evo i KOJA!

I dok se radnja serije, iz epizode u epizodu, komplikuje, mi ćemo se pozabaviti onim što je prethodilo Ivaninom i Emilijinom sukobu. Ko je u stvari Ivana Lazić? I koja je njena veza sa Crnom magijom?

Serija PEVAČICA – ko je Ivana Lazić?

Kako se u sinopsisu serije navodi, Ivana je mlada pevačica koja je pobedom na velikom muzičkom takmičenju ušla u svet estrade.  Izbacila je prvi singl, nastupa širom zemlje i Evrope ali i živi sa uglednim kompozitorom Vladom koji joj je oko svega mnogo pomogao. Naporan život donosi svoj danak i Ivani počinje da se dešava niz misterioznih stvari kroz koje otkrivamo i njenu prošlost. Saznajemo da se da bi došla do svega to, poslužila i crnom magijom.

Pročitajte još PEVAČICA (1. epizoda): OTKRIVAMO ko je vračara VLAJNA! Ko je NJEN SIN i zašto BACA MAGIJU!

Međutim, neki drugi detalji otkrivaju nam da Ivanina veza sa crnom magijom ima dublje korene.

Naime, Ivana je još dok je živela u Negotinu napravila prvi kontakt sa svetom okultnog želeći da ostvari svoje ciljeve. U svemu tome imala je saučesnika. I to njenu majku – Veru. Ona je bila svesna svega što Ivana radi. Bila je upućena u prve vradžbine koje je Ivana bacila da bi postigla što želi. Kada se pokajala zbog toga što je učinila, bilo je već kasno. Ivani je crna magija krenula da se obija o glavu, a Vera da bi je zaštitila otišla je kod Vlajne.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Pogledajte PRVI TREJLER nove domaće serije CRNA SVADBA! A evo i KAD JE PREMIJERA (FOTO + VIDEO)

Međutim, borba je tek počela. Vlajna jeste moćna, ali je sada dobila još moćnijeg protivnika. On će Ivanu koštati života. A Vera to neće moći da spreči. O kome je reč?

Foto Printskrin

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK 

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Advertisement