Connect with us

Top Story

12 REČI – Ponovo na TV Prva. Evo i kada… (VIDEO)

Published

on

“12 reči” je kriminalistička drama o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva, u kojoj sve ima cenu osim poverenja. Sa čime će se sve suočiti mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, koga tumači Viktor Savić i između čega će morati da bira – gledaćemo uskoro ponovo na TV Prva.

PROČITAJTE JOŠ: Jovanka Broz i tajne službe 1. epizoda – Tito izjavljuje ljubav Jovanki! TAJNE SLUŽBE prate svaki njihov korak!

Seriju “12 reči” od 12 epizoda nastala je u produkciji “Telekoma Srbija” i “Pablik filma”. Pored Jelene Stolice, scenario potpisuju Marijana Čulić Vićentić, Marko Milosavljević, Nemanja Nikolić i Marija Cvetković. A još mnogo stručnih konsultanata je pisalo pravne scene kako bi dijalozi bili što realističniji. Upravo zbog veće autentičnosti, serija je snimana od oktobra prošle godine u Beogradu, Podgorici, Nikšiću i okolini uz učešće glumaca iz regiona.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Glavni junak je mladi pravnik problematične prošlosti, Miloš Ivanović, koga igra Viktor Savić. On dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Miloš postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana.

PROČITAJTE JOŠ: Beležnica 1. epizoda: Mračne SILE žele BELEŽNICU! Evo koje TAJNE se KRIJU u NJOJ! (VIDEO)

Tokom studija prava Miloš je upao u nevolje i zbog toga nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom, odnosno da bude upisan u imenik Advokatske komore. Zbog “crne mrlje” u biografiji, Miloš je godinama živeo na socijalnoj margini. Međutim, advokat Tomislav Grubor, koga tumači Tihomir Stanić, otvara Milošu vrata velike, čuvene advokatske kancelarije.

PROČITAJTE JOŠ: JA VOLIM SRBIJU – Popularan kviz VRAĆA se na RTS! Evo i KADA…

Grubor zastupa kriminalnu organizaciju na čijem čelu je Žarko Čečerina (Nikola Pejaković), koji je pod istragom. U nedostatku drugih mogućnosti, kada su im svi računi blokirani, Čečerina odlučuje da poslove nastavi da obavlja preko kriptovaluta.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! OVI glumci su danas velike zvezde iako nisu završili GLUMU! EVO o KOME je reč!

Sam naziv “12 reči” označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, a Jelena Stolica je otkrila da serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose.

Seriju „12 reči“ možete ponovo pratiti na TV Prva od 20. septembra, ponedeljkom u 22.00.

Pogledaj TREJLER serije 12 REČI

Foto Promo Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement