Nela Mihailović, zvezda serije “Kolo sreće”, UDATA je za BRATA svoje KOLEGINICE. EVO o kome je REČ (FOTO)

Nela-Mihailovic-Kolo-Srece

Nela Mihailović vratila se nedavno na mali ekran kao Mara u novoj seriji “Kolo sreće”. Posle duže pauze, Nela je ponovo u glavnoj, vodećoj ulozi u velikom TV projektu. Poslednji put smo je u glavnoj roli gledali u seriji Siniše Pavića “Stižu dolari”, koja joj je donela najveću popularnost.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Pavle Mensur i Ivana Zečević raskinuli! Glumac odmah našao novu devojku, i to popularnu pevačicu! EVO o KOME je reč!

Nela je igrala u mnogim domaćim popularnim serijama, među kojima se izdvajaju – “Ranjeni orao”, “Nepobedivo srce”, “Selo gori, a baba se češlja”, “Kalkanski krugovi”… Iako je miljenica publike, ona o njenom privatnom životu ne zna baš mnogo.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ovo je NAJGLEDANIJA DOMAĆA TV SERIJA u septembru 2021! Nikad nećete POGODITI o KOJOJ seriji je REČ!

Malo je poznato da se Nela Mihailović pre više od dve decenije zaklela se na večnu ljubav kompozitoru Vladimiru Petričeviću – inače rođenom bratu njene koleginice Suzane Petričević.

Nela i Vladimir su ponosni roditelji dve devojčice Marte i Petre. Da je u rodbinskim vezama sve najbolje i da se zaova i snajka odlično slažu i na poslovnom planu – govori i to da već godinama rade predstavu “Plastika”.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezda serije IGRA SUDBINE Olja Lević otkriva ŠTA joj je donela Mila i na ŠTA bi sve pristala zbog uloge!

– Odavno pričamo o tome da bi bilo lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju – rekla je jednom prilikom Nela, a Suzana Petričević dodala: – I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica.

– Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren – rekao je svojevremeno Vladimir. – Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere. Ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude – zamislite – kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali. Bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA – Glumica Jelena Mur otkriva ŠTA čeka Emiliju u nastavku serije! EVO KAKVE promene slede!

Glumica ne krije da je u njenoj bračnoj zajednici sa Vladimirom bilo uspona i padova:

– Imali smo ozbiljnu krizu, svako ko kaže da nije imao krize u braku laže. To spada u domen privatnosti, pa ne volim da pričam o tome – istakla je pre nekoliko godina Nela Mihailović: – Ja sam po prirodi tolerantnija, pa samim tim i popustljivija. To su najčešće gluposti neke oko kojih se posvađamo.

Foto Promo/Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK