Connect with us

Top Story

STIGNI ME AKO ZNAŠ – Evo kada POČINJE nova sezona na RTS 1

Published

on

“Stigni mi ako znaš”, popularni porodični kviz, vraća se sa novom sezonom na male ekrane. Kao i tokom prethodna dva ciklusa u naše domove uskoro stiže mnogo napetosti, zabave i novih informacija…

PROČITAJTE JOŠ: Ana Savić otkriva SVE o srpskoj verziji serije DINASTIJA! A evo i šta misli o svojoj NAJVEĆOJ SUPARNICI – Mariji Karan!

Autori kažu da – ako se po jutru dan poznaje,  ovo bi trebalo da bude najbolja sezona do sada! U trećem izdanju ovog popularnog kviza takmičari će nas iznenaditi svojom originalnošću, znanjem – ali ponekad i neočekivanim neznanjem koje naravno uvek daje dinamiku igri. Kroz takmičenje nas i ove sezone vodi glumica i TV voditeljka Kristina Radenković, a scenarista i kreativni producent kviza je Dušan Bulić.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ovo je NAJGLEDANIJA DOMAĆA TV SERIJA u septembru 2021! Nikad nećete POGODITI o KOJOJ seriji je REČ!

Žena za koju kažu da je srce i duša ovog kviza – TV voditeljka i glumica Kristina Radenković ovaj kviz uvek radi sa velikim zadovoljstvom, ali i jakom odgovornošću. Jer, važno je da neprestano održava zanimljiv i dinamičan razgovor sa čak četvoro ljudi:

PROČITAJTE JOŠ: Jovanka Broz i tajne službe 1. epizoda – Tito izjavljuje ljubav Jovanki! TAJNE SLUŽBE prate svaki njihov korak!

– Snimili smo treću sezonu posle tri meseca temeljnih priprema. Od preko 1.000 prijava i posle pažljivog testiranja izdvojilo se njih 136. Kao i prethodnih sezona i ove epizode će biti uzbudljive. Pobednici neočekivani, a gledaoci će uz bodrenje svojih favorita moći da provere svoje znanje pod vremenskim pritiskom – rekla je Kristina Radenković.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Pravila kviza „Stigni me ako znaš“ ostala su ista – sve podseća na društvene igre, poput Monopola i “Čoveče, ne ljuti se” – četiri takmičara kreću se po interaktivnoj tabli. Cilj je da pomoću tačnih odgovora naprave pun krug i dođu do svojih početnih pozicija. Ukoliko na svom putu naiđu na drugog takmičara, oni ga izbacuju iz igre, odnosno “pojedu”. U svakom krugu igre, takmičari imaju po 30 sekundi da odgovore na šest pitanja iz opšte kulture. Pitanja nisu previše teška, i većina gledalaca će znati odgovor na njih. To kviz i čini zabavnim za gledaoce različitih profila, pa je u prethodinim sezonama stekao brojnu i vernu publiku!


Na gledaocima je da i ove jeseni, od 24. septembra, okupe prijatelje i porodicu petkom od 22.00 na RTS 1. I provere znanje, pamćenje, snalažljivost i brzinu reagovanja uz kviz “Stigni me ako znaš”.

Foto Promo/RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement