Connect with us

Top Story

Kolo sreće 9. epizoda – Elena je u SMRTNOJ OPASNOSTI! Kosta joj je NA TRAGU!

Published

on

Kolo sreće 9. epizoda koja je na programu u četvrtak, 16. septembra od 21.00 na TV Prva dočaraće nam prve Marine korake na njenom putu ka tome da postane dama.

Pročitajte još Igra sudbine 320. epizoda – ŠOK! Sofija je optužena za UBISTVO, TROVANJE, OTMICU ADE KANAČKI! Ali to nije SVE! Jedna stvar će je UBITI!

Po dolasku u Sopot, Elena se smešta u Ljubin hotel. Prvi časovi stila vezani su za odbacivanje starih navika. U Marinom slučaju tu je reč o odbacivanju stare odeće. Hoće li Mara uspeti da se okrene novom životu i zaboravi sve ono što ju je do tada činilo srećnom?

Dok se Elena stara o Mari, Kosta moli svoju tutorku da mu da broj telefona novinarke koja je tu dolazila i raspitivala se o njemu. Međutim, Rosa odlučuje da to sredi sama. Ipak, on je uporan. Hoće li Rosa popustiti?

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

Lenina majka koja još uvek ne može da se oporavi od muževljeve smrti, opominje ćerku da se čuva jer će se desiti nešto loše.​ Kao da je predvidela razvoj događaja…

Pročitajte još HIT! Serija PEVAČICA – Glumica Jelena Mur otkriva ŠTA čeka Emiliju u nastavku serije! EVO KAKVE promene slede!

Kolo sreće epizoda 9. – Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement