Connect with us

Featured

Igra sudbine 320. epizoda – ŠOK! Sofija je optužena za UBISTVO, TROVANJE, OTMICU ADE KANAČKI! Ali to nije SVE! Jedna stvar će je UBITI! A evo i KOJA!

Published

on

Igra sudbine 320. epizoda koja je na programu TV Prva od 20.00 u četvrtak 16. septembra doneće nam jedan od najveći šokova do sada. Sunovrat Sofije Šubarević. A evo i kako!

Pročitajte još Igra sudbine 319. epizoda – Matija je ucenjen! Mora da zabije Sofiji NOŽ U LEĐA! A evo i ZAŠTO!

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

Dok saznaje vest po vest o uzbudljivim dešavanjima od prethodnih dana, Tetka Lila je besna. Ona ne može da shvati da Ada neće prstom da mrdne da bi izvukla iz zatvora svog sestrića Matiju. Mada joj je to bila jedna od dužnosti koju je obećala svojoj pokojnoj sestri Ada više ne može zaštiti Matiju.

Pročitajte još HIT! Serija PEVAČICA – Glumica Jelena Mur otkriva ŠTA čeka Emiliju u nastavku serije! EVO KAKVE promene slede!

Međutim, Matija se može sam zaštititi. A kako – saznaćemo uskoro.

Sofija je ćorsokaku. Svašta joj stavljaju na teret, ubistvo, otmicu,  trovanje Ade Kanački… A posebno će je poraziti kad čuje da će nešto od toga potvrditi Matija. Pitamo se – šta. Da li je pristao na dogovor sa Coletom?

Pročitajte još Ana Savić otkriva SVE o srpskoj verziji serije DINASTIJA! A evo i šta misli o svojoj NAJVEĆOJ SUPARNICI – Mariji Karan!

I Vukašina čeka iznenađenje u vezi sa njegovim „učenikom“.​.. O čemu li je reč?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (320. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement