HIT! Serija PEVAČICA – Glumica Jelena Mur otkriva ŠTA čeka Emiliju u nastavku serije! EVO KAKVE promene slede!

Glumica Jelena Mur, koju gledamo u ulozi Emilije u seriji „Pevačica“ otkriva da je mnogo želela da igra u toj seriji.

– Bila sam na kastingu, trebalo je da otpevam jednu pesmu i mnogo sam želela da dobijem ulogu. I dobila sam je. Drago mi je da je počelo emitovanje serije da gledaoci vide da je ona više od tabloidne priče. Da počnu da je gledaju s jednom premisom, a da kroz epizode shvate da je ova serija nešto potpuno drugo. To je priča o pevačkom zanatu – rekla je lepa glumica.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Njen lik će kroz epizode, 12 u prvoj sezoni a biće ih još, prolaziti kroz različite izazove.

– Ona se bori da zadrži svoja moralna načela i da se ostane dosledna sebi, ali joj se taj muzički svet veoma dopadne i počinje da se menja – kazala je Jelena na K1, prenosi Telegraf.

Glumica je ispričala i da je pandemija korone prekinula njeno školovanje u Americi u kojoj je upoznala svog supruga, koji je takođe glumac i koji sada živi u Srbiji. Ali, kako život uvek nešto uzme, a nešto drugo da, tokom epidemije je naučila nešto novo.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

– Svi muškarci u mojoj porodici svirali su i sviraju harmoniku i puna mi je kuća tih instrumenata. Jednog dana sam uzela harmoniku, jer mi je bilo dosadno i rešila da naučim da je sviram. Tata mi je rekao da će mi za to trebati dosta vremena, ali moram vam priznati da sam brzo ušla u štos. Još uvek se ne snalazim najbolje sa notama jer nisam muzički obrazovana, ali umem da sviram. Čak sam se i u jednoj sceni u „Pevačici“ latila harmonike i odsvirala i otpevala jednu pesmu – rekla je glumica.

Foto Printscreen Instagram jele_moore

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/K1/Telegraf