Connect with us

Top Story

Zvezde Granda (subota): Oni koji misle da je Ceca BLAGA, grdno su se PREVARILI! Već u prvoj emisiji LETEĆE PERJE! Evo i zbog čega (VIDEO)

Published

on

Zvezde Granda vraćaju se u subotu, 18. septembra, na TV Prva u 21.00. Stari termin, novi žiri. Posle iznenadnog odlaska Jelene Karleuše, na njeno mesto došla je, ni manje ni više, Svetlana Ceca Ražnatović. Neočekivan i šokantan obrt dostojan tvorca sapunice “Dinastije” Arona Spelinga.

PROČITAJTE JOŠ: Nela Mihailović, zvezda serije “Kolo sreće”, UDATA je za BRATA svoje KOLEGINICE. EVO o kome je REČ (FOTO)

Prva reakcija većine obožavalaca ove emisije kada su saznali da će na mestu “male od skandala” sedeti Ceca – bila je burna. Svi su bili složni da je folk zvezda isuviše blaga, jer su je gledali u “Pinkovim zvezdama”. Tamo je bila tiha, nije imala ispade i većini takmičara davala je prolaznu ocenu.

PROČITAJTE JOŠ: DINASTIJA – IGRA NAJVEĆEG TAJKUNA U SRBIJI, A OVO MU JE NAJTEŽE PALO! Srpski Blejk Karington doživeo ŠOK kad je saznao ovu informaciju! (VIDEO)

A oni su navikli na šou “a la rijaliti Zadruga”, koji im je iz subote u subotu priređivala JK. Kao da su za ovih pet sezona – koliko je Jelena Karleuša provela u žiriju – zaboravili da je reč o muzičkom, a ne o rijaliti takmičenju.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

Ceca je obećala pre snimanja prve emisije – neće biti rijalitija, niti će vređati takmičare. Akcenat će biti na takmičarima, bar što se nje tiče. A da će biti stroga i bez dlake na jeziku kad zatreba, to ćemo videti u prvoj emisiji. Pogotovo prema bivšem saradniku Aleksandru Miliću Miliju, koji je sada na mestu direktora “Grand produkcije”.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 320. epizoda – ŠOK! Sofija je optužena za UBISTVO, TROVANJE, OTMICU ADE KANAČKI! Ali to nije SVE! Jedna stvar će je UBITI! A evo i KOJA!

Tako će gledaoci u prvoj emisiji saznati zašto je najbolji estradni tandem prekinuo saradnju i završio čak na sudu. Ceca je razlog objasnila otpevušivši svoj hit – “Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara, al’ ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti.

Da sa Cecom neće biti “med i mleko” jasno je Đorđu Davidu:

PROČITAJTE JOŠ: LED 2 – TV PREMIJERA ruskog HIT FILMA na RTS 1! Evo i KADA! (VIDEO)

– Svetlana je pokazala da jako brzo razmišlja, da jako brzo ume da udari i ispod pleksusa i direktno u lice. Direkt onako kako treba. Sve ima. Svetlana se pokazala kao neko ko je i te kako spretan, vispren – rekao je Đorđe David.

A šta nas očekuje u subotu, pogledajte u trejleru za prvu epizodu nove, 15. sezone emisije „Zvezde Granda“.

Foto Printscreen/Youtube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement