Connect with us

Top Story

HIT! Naša slavna glumica bila je uz Natašu Bekvalac kada joj je bilo najteže! Nećete verovati o KOME je reč!

Published

on

Nataša Bekvalac u životu je imala nekoliko veoma teških situacija, koje je prevazišla uz podršku i pomoć dragih ljudi.

Međutim, pevačica se sada oglasila i otkrila da objavljuje novu pesmu, koju dugo nije mogla da snimi jer ju je podsećala na teške momente. Nataša je ovom prilikom sve iznenadila i jer je spomenula glumicu Anicu Dobru:

Pročitajte još HIT! Glumac Janko Popović-Volarić se upustio u neobičnu avanturu! EVO o ČEMU je reč!

– Imam veliku tremu jer za nekoliko dana, možda čak i za moj rođendan predstaviću vam svoju novu pesmu. Ne liči ni na jednu moju do sada. Mogu slobodno reći da je to nešto najhrabrije i najiskrenije od mene, i da je prva pesma koja je pronašla mene, a ne ja nju. Ne znam da li je srećna ili tužna. Vi prosudite. I da, zenska je… Ali tiče se svakog muškarca… – piše u natašinoj objavi.

Pročitajte još Kolo sreće 9. epizoda – Silviji se sviđa BOJAN! Hoće li prevariti KOSTU? Da li će se ZLI TANDEM – RASPASTI?

– Nekoliko meseci nisam mogla da je otpevam… Bila je veća od mene…U tome mi je pomogla ona, koju toliko volim i divim joj se godinama… Hvala @like_the_water_for_chocolate (Instagram nalog Anice Dobre, prim. aut.).. I da, ne pušim već skoro mesec dana – napisala je Nataša na svom profilu na Instagramu i otkrila da je veoma bliska s glumicom koja je bila uz nju kada joj je bilo teško.

A kako Alo! saznaje, Anica je pomagala Nataši oko rada na ovoj pesmi, a svi će biti iznenađeni kada spot i ova numera budu pušteni u etar.

Pročitajte još Igra sudbine 320. epizoda – ŠOK! Matija će UBITI OCA? Ali to nije SVE! Sledi POVRATAK čoveka za koga su svi mislili da je…

Foto Printscreen Instagram bekvalceva/like_the_water_for_chocolate

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement