Connect with us

Top Story

ŠOK! Crna magija iz serije PEVAČICA utiče na život Milice Pavlović? Maler za malerom! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Nakon godinu dana ljubavi okončana je veza između pevačice Milice Pavlović i crnogorskog vaterpoliste Nikolasa Saveljića, saznaje Telegraf Jetset.

Kako izvor navodi, glavni razlog za raskid bio je razdvojenost.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

Milica i Nikolas se nisu videli tri meseca, odnosno od trenutka kada se vratio u Ameriku kako bi nastavio studije. Poslednji put su bili zajedno krajem juna, tokom zajedničkog letovanja u Hrvatskoj, gde su proveli nekoliko romantičnih dana. Ubrzo zatim Nikolas odlazi u Ameriku, a Milica kreće na turneju po Crnoj Gori, što je znatno uticalo na njihovu ljubav – priča izvor.

– Upravo ova razdvojenost uticala je na to da im se emocije ohlade, zbog čega su nekoliko dana pre njenog rođendana odlučili da stave tačku na njihovu vezu – zaključuje izvor za Telegraf Jetset.

Pročitajte još HIT! Serija PEVAČICA – Glumica Jelena Mur otkriva ŠTA čeka Emiliju u nastavku serije! EVO KAKVE promene slede!

Milica je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“ dodatno podgrejala priču oko njihovog raskida kada je vešto izbegla odgovor na pitanje o ljubavnom životu. Voditelj Ognjen Amidžić pitao ju je u kakvom je emotivnom statusu, a Milica je odgovorila:

– Ne želim da kvarim ovaj vajb oko pesama. Sada sam u onom maniru „Dabogda propao uz viski topao“ i „Ko si bez mene tamo daleko? Niko i ništa, a ja sam bar neko“. Promovišem te pesme, pa ću ostati u tom duhu – rekla je dvosmisleno Pavlovićeva.

Pročitajte još HIT! Ognjen Amidžić otkriva ŠTA mu je bilo najteže u seriji PEVAČICA! EVO na ČEMU je insisitirao reditelj!

Podsetimo, Milica i Nikolas prvi i jedini put uslikani su sredinom maja. Oni su tada uživali u društvu pevačicine prijateljice, dok su narednog dana snimljeni kako u njenom automobilu odlaze u pravcu aerodroma, gde ga je ona ispratila u Crnu Goru.

Ni nakon ovih snimaka Milica i Nikolas nisu javno pričali o njihovom odnosu.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Ekipa Telegrafa pokušala je da stupi u kontakt sa Milicom, kako bi proverila ove navode, međutim, do objavljivanja teksta ona nije odgovorila na pozive i poruke.

Podsetimo, Milicu Pavlović trenutno gledamo u glavnoj ulozi u seriji “Pevačica”.

Pročitajte još HITNO!!! Nova domaća serija MENJA TERMIN! A saznaj i KOJA! Nije PEVAČICA, ali jeste…

Spot koji je trebalo da najavi seriju, postavljen je na Jutjub pre vremena, zbog čega je Milica bila izuzetno ljuta. Sada se pojavljuje informacija da je doživela krah u ljubavi, pa se pitamo da li se loša sreća iz serije prenela i na stvarni život popularne pevačice.

Foto Printscreen YouTube Milica Pavlovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Telegraf/Pink

Advertisement