Connect with us

Top Story

Zbog PEVAČICE Milica Pavlović ODBILA uloge u dva filma! Rekla NE velikim zvezdama! EVO o KOJIM filmovima je reč!

Published

on

Milica Pavlović, koju gledamo u debitantskoj ulozi u seriji “Pevačica”, kaže da je malo falilo da joj prva uloga ne bude u toj seriji.

„Seksi senjorita“ tvrdi da ju je Miloš Biković još pre godinu i po pozvao da glumi „dobru ribu“ u njegovom filmu „Hotel Beograd“, ali je ona to odbila jer je želela drugačiju ulogu.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 5. epizoda: OTKRIVAMO zašto Rade MRZI Bojana i KO želi da UBIJE Ivanu! (VIDEO)

Miloš Biković mi je ponudio simpatičnu, malu ulogu. Iako sam imala čast da me pozove glumac koji ima fantastične rezultate u svom poslu i kom aplaudiram za sve što je postigao, odbila sam ga! Nije mi bio izazov da igram dobru ribu… Pre bih pristala da glumim čistačicu, koja Bikoviću briše cipele i sve vreme samo ćuti, nego ono što mi je ponudio – ispričala je pevačica i dodala da nije odbila samo Bikovića:

– I Dragan Bjelorlić mi je ponudio ulogu u filmu „Toma“, ali nisam bila zainteresovana. Međutim, Gaga Antonijević me je i te kako zaintrigirao serijom „Pevačica“. Njega nisam odbila, ali ne verujem da sam ja razlog što je Bjelogrlić tukao Gagu – piše Informer

Pročitajte još ŠOK! Crna magija iz serije PEVAČICA utiče na život Milice Pavlović? Maler za malerom! EVO o ČEMU je reč!

Milica je otkrila i kako je dobila glavnu ulogu u seriji koja se prikazuje na kanalu Superstar TV, a od danas počinje da se emituje i na Pinku.

– Kada je počela pandemija korone, pozvala me je Nataša Drakulić. Pristala sam da odem na kasting, koji je trajao mesec dana. Teško mi je bilo da stanem na crtu sa velikim glumačkim imenima, ali sam se izborila – kaže Milica.

Pavlovićevoj nije lako pao ni poljubac sa Milošem Timotijevićem, koji u seriji igra producenta Vladu Vidaka.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

– Možda ne delujem tako, ali sramežljiva sam… Iako je u scenariju pisalo „prisan zagrljaj“, Timotijević me je poljubio! Pošto je veoma jak, nisam imala kud… Zbunila sam se, nisam to očekivala. Kasnije je bilo još poljubaca, ali isto „na prevaru“. Moram da priznam da se Miloš super ljubi – priča Milica i otkriva da u seriji zapravo ne glumi ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović:

– Ranije nisam smela da pričam o tome jer sam potpisala ugovor o poverljivosti, ali ja ne glumim Jelenu… Ne znam da li su Gaga i Nataša bili inspirisani Jelenom, ali znam da nisam igrala nju, već lik Ivane Lazić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Informer

Advertisement