Connect with us

Top Story

Beležnica 4. epizoda: ŠOK! Boško SAZNAJE da je Janketić ŽIV! A evo i GDE ga KRIJU! (VIDEO)

Published

on

“Beležnica” (4. epizoda), nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 18. septembra vikendom na RTS 1 od 20.00. U nedelju, 26. septembra, na programu je 4. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Uraganke se RASPADAJU? Za sve je kriva ONA! OVO niko nije OČEKIVAO!

Na početku vidimo flešbek iz kojeg saznajemo da je pre 30 godina, Velja sa mladim pripravnikom Boškovićem poslat kod Profesora. Sa zadatkom da se raspita o njegovim istraživanjima. Tada je umesto njega sreo Jelisavetu u zaljubio se u nju.

PROČITAJTE JOŠ: PRIJATELJI zaradili BOGATSTVO od povratničke EPIZODE. Od ove SUME će vam se ZAVRTETI u glavi!

Boško uključuje Jelenu dalje u njegovo iszraživanje, vodi je kod Milenka. Pokušavaju da saznaju šta se desilo sa malim Teodorom o kojem se piše u beležnici.

Hari Vilson stiže u Beograd, ali se prethodno u Parizu sreće sa sestrom Isidorom.

PROČITAJTE JOŠ: EVROVIZIJA 2022 – HIT! Odlučeno! ONA predstavlja Srbiju na sledećem EUROSONG-u! A evo i sa KOJOM PESMOM!

Velja se posle mnogo godina sreće s Boškovićem koji je sada funkcioner u službi. Zanima ga da li je beležnica kod Boška. Velja tvrdi da ne zna i da nije imao pojma da je ta beležnica pripadala Profesoru.

Jelena, Boško i Milenko odlaze u Teodorovo selo da vide ima li nečeg zanimljivog. Kada se vrate saznaju da je Bošku obijen stan.

PROČITAJTE JOŠ: Beležnica 3. epizoda: Velja UPOZORAVA sina Boška da PRESTANE da KOPA po BELEŽNICI! Evo i zbog čega! ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)

Boško odlazi kod Jelisavete. Ona mu predaje fasciklu u kojoj piše da je Janketić živ i zatvoren u ludnici pod imenom Kašanin. U ludnicu, Boško zatiče Janketića koji kada ga vidi ponaša se kao da ga prepoznaje od negde.

PROČITAJTE JOŠ: Serija KLAN – Nedim Nezirović i Aleksandar Dimitrijević otkrivaju SVE o DRUGOJ SEZONI! Šok i Paša počinju sa OTMICAMA BOGATAŠA! Ali to nije SVE!

Sinopsis: Serija “Beležnica” (4. epizoda), kreirana je u režiji Miroslava Lekića, a po romanu Ratka Dmitrovića “Beležnica profesora Miškovića”. Predstavlja priču punu fantastike, magije i neverovatnih situacija paralelno na dva koloseka. Prvi deo radnje smešten je u prve godine 21. veka a drugi deo u 70-e godine 20. veka.

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić otkrio VELIKU TAJNU o sebi koju NIKO nije ZNAO! Kao mali doživeo je ŠOK zbog kog više NIKAD nije bio ISTI! Evo o čemu je REČ!

U proleće 2002. godine mladi novinar lista “Argument”, Boško Stevanović, dobija zadatak da napiše tekst o naučnoj ostavštini poznatog preminulog srpskog etnologa Arsenija Miškovića. U međuvremenu, njegova supruga Jelisaveta Mišković daje oglas da poklanja arhivu pokojnog naučnika, preko jednog beogradskog lista. Boško Stevanović dobija zadatak da uradi razgovor s udovicom Mišković. Odlazi kod nje i na rastanku dobija malu, crnu beležnicu. Boško tragom beležnice, koju mu je dala Jelisaveta, ulazi u začarani krug.

Uloge igraju: Momčilo Otašević, Milena Radulović, Miloš Samolov, Anica Dobra, Svetozar Cvetković, Irfan Mensur, Isidora Janković, Aleksandar Radojičić, Tijana Čurović, Danica Radulović, Aleksandar Srećković – Kubura, Miodrag Krivokapić, Dejan Lutkić, Nebojša Kundačina, Pavle Veselinović i mnogi drugi!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement