Connect with us

Top Story

Jovanka Broz i tajne službe 2. epizoda – Jovanka i Tito se VENČAVAJU! A evo i zašto je Tito šalje u Rim kod našeg AMBASADORA!

Published

on

Serija „Jovanka Broz i tajne službe“ 2. epizoda, koja je na programu u ponedeljak, 27. septembra od 21.55 – govori o Jovankinom postepenom zaljubljivanju u Tita. Njenim dilemama u odnosu na stupanje u brak sa njim, venčanju i stavu službi bezbednosti u odnosu na njihovu vezu.

Pročitajte još Jovanka Broz i tajne službe 1. epizoda – Tito izjavljuje ljubav Jovanki! TAJNE SLUŽBE prate svaki njihov korak!

Jovanka se preko Steve Krajačića i Savke Čolić interesuje za Titove žene kako bi procenila kakav će odnos imati prema njoj. I da bi izbegla da bude Titova prolazna avantura. Gledaoci će saznati šta je OZNA znala o Jovanki i zašto se Ranković plašio da se Krajačić ne umeša u odnose Tita i Jovanke.

Jovankina sestra Nada Budisavljević preneće gledaocima svoje utiske na vest da će se Jovanka udati za Tita i kako je izgledalo njihovo venčanje. Zašto je taj podatak čuvan u strogoj tajnosti od aprila do septembra 1952. godine.

Pročitajte još HIT! JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Snežana Savić otkrila NAJVEĆU TAJNU BIVŠE JUGOSLAVIJE! EVO ZAŠTO su RAZDVOJILI Jovanku i TITA!

Posebno je zanimljivo kako i kada je Jovanka prvi put predstavljena javnosti. Zašto je Tito slao Jovanku u Rim kod našeg ambasadora Vladimira Velebita i njegove supruge Vere? Da li je Jovanka bila svesna velikih razlika između nje i Tita i kako ih je prevazilazila?

Pročitajte još HIT! Nebojša Dugalić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Ovako sam DRUGI PUT postao TITO!

U igranom delu ove epizode pojavljuju se Nebojša Dugalić, Milica Tomašević, Gordan Kičić, Bojan Žirović, Maja Šuša i Strahinja Blažić.

Producentkinja serije je Danka Milošević i produkcija GFC, narator je glumac Tihomir Stanić, autor scenarija Svetko Kovač, a režija Nedeljko Kovačić.

Pročitajte još Milica Tomašević OTKRIVA – Evo zbog koga je JOVANKA BROZ postala TITOVA ŽENA!

„Serija Jovanka Broz i tajne službe“ 2. epizoda serije je na programu u ponedeljak, 27. septembra od 21.55, a repriza u subotu, 2. oktobra od 11.00 na RTS1.

Foto Promo RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/RTS

Advertisement