Connect with us

Top Story

HIT! Nebojša Dugalić otkriva SVE o seriji JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Ovako sam DRUGI PUT postao TITO!

Published

on

Piše Saša Oreščanin

Nebojša Dugalić u novoj seriji „Jovanka Broz i tajne službe“ po drugi put u karijeri tumači lik Josipa Broza Tita. Sada otkriva detalje.

PROČITAJTE JOŠ Đorđe Milosavljević otkriva – Evo KAKO je nastao scenario za film i seriju KOŠARE! JEDAN detalj mu je bio NAJVAŽNIJI! EVO o čemu je REČ

– Dugo sam priželjkivao da se pojavi prilika da igram taj lik. Odavno sam uočio svoju neverovatnu fizičku sličnost sa njim. Ta želja mi se ostvarila u filmu „Budi bog s nama“ i sada, evo, u ovoj igrano-dokumentarnoj seriji – rekao je glumac.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Snima se nastavak serije KALKANSKI KRUGOVI! EVO KAKO je nastala priča o ZABRANU i BABA GUBI!

Na pitanje kako se pripremao za ulogu kaže, Dugalić otkriva da mu za ovaj lik nije trebalo mnogo priprema.

Milica-Tomašević-kao-Jovanka-Broz-Tajne-sluzbe

– Nije bilo nekih posebnih priprema, pošto sam već imao prilike da se bavim njegovim likom. A i pripadam generaciji koja je zapamtila jedan period njegove vladavine. Sećam se tog vremena, a imao sam i dosta video-materijala. Dramski okvir nalaže da se tu razume i još nešto drugo vezano za samu igru i interpretaciju.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Serija BESA uskoro stiže na male ekrane! A evo i KADA i na KOM KANALU!

O tome kakve reakcije očekuje, odgovara:

– Reakcije se nikada ne mogu predvideti, ali moja namera je da predočim jednu drugu viziju, gde stvari nisu tako jednostavne, i ne daju se tako lako zaključiti.

PROČITAJTE JOŠ Stevan Piale OTKRIVA zašto nije glumio u MONTEVIDEU i zbog čega je kao vatreni ZVEZDAŠ igrao fudbal za PARTIZAN!

S obzirom na sve veći broj serija iz epohe, upitan je da li više voli istoriju ili sadašnjost.

– I jedno i drugo ima specifičnosti, ali u dramskom smislu nema neke bitne razlike. Prosto se i iz istorije i iz sadašnjosti mora prikupiti adekvatna i upotrebljiva građa da bi se određeno vreme interpretiralo.

Jovanka-Broz-i-tajne-sluzbe-5-Foto-Ksenija-Cuk-1536x1024-1

O “poplavi” domaćih serija Dugalić je iskren.

– To je po meni dobro, jer je taj kvantitet izrodio i dosta kvaliteta. Pojavili su se i neki mladi ljudi koji su pokazali svoje potencijale.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Miodrag Radonjić OTKRIVA detalje o nastavku serije JUŽNI VETAR i o svom odnosu sa BIKOVIĆEM!

O tome kako se snašao u ulozi advokata u seriji “Branilac”, on kaže da ga je oduvek zanimala sudska praksa. Interesantno mu je, kako kaže, da analizira način na koji kako pravni jezik tretira jedan živi događaj i kako o njemu sudi.

Kako su snimanja na pauzi dotakao se i toga kako provodi vreme u doba korone.

PROČITAJTE JOŠ KONAČNO – Miloš Avramović OTKRIO kada stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Premijera – SAMO ŠTO NIJE!

– Koristim ga da se pripremim za vreme koje će biti bez korone. Dosta čitam, što ranije nisam stizao zbog obaveza. Svakog dana ima toliko novih dešavanja da čovek ne stigne ni da ih registruje. Ja se trudim da promišljam šta i kako dalje – rekao je glumac.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement