Connect with us

Featured

Jovanka Broz i tajne službe 1. epizoda – Tito izjavljuje ljubav Jovanki! TAJNE SLUŽBE prate svaki njihov korak!

Published

on

Jovanka Broz i tajne službe 1. epizoda, gledaocima će dočarati kako je upravo Jovanka Budisavljević izabrana da radi  kod Tita u Belom dvoru, kako je došlo do zbližavanja nje i Tita i kako je i kada Tito zaprosio.

Posebno je zanimljivo kakvu su ulogu imale službe bezbednosti u uspostavljanju veze između Tita i Jovanke, pre svega OZNA preko Rankovića i Šašića i sovjetska služba preko Steve Krajačića. Da li je Krajačić dobio zadatak od Staljina da ubije Tita i šta ga je sprečilo u tome.

Pročitajte još Igra sudbine 319. epizoda – ŠOK! Bruner je spreman za OSVETU! Ada ne očekuje OVAJ UDARAC! A evo i KO će mu POMOĆI!

U ovoj epizodi biće prikazano kako je došlo do zbližavanja Tita i Jovanke, ko je prvi otkrio njihovu vezu i upozorio Jovanku na moguće posledice. Da li je Jovanka zbog Tita prekinula vezu sa oficirom koji je bio na školovanju u Sovjetskom Savezu i kako je regovala na Titova udvaranja.

Gledaoci će saznati i kako je i kada Tito Jovanki prvi put izjavio ljubav i kada je zaprosio i kakva je bila njena reakcija. Službe bezbednosti su pratile postepeno zbližavanje Tita i Jovanke, ali je taj podatak čuvan u strogoj tajnosti.

Pročitajte još Kolo sreće 8. epizoda – Mara upada u SMRTONOSNU KLOPKU! A ništa ne sluti! Evo i o čemu je reč!

Takođe je zanimljivo kako je Jovanka za relativno kratko vreme od obične radnice u Belom dvoru, postala glavna domaćica vile u Užičkoj 15, a zatim i osoba od Titovog velikog poverenja i pomoćnik sekretara u Titovom kabinetu.

U igranom delu ove epizode učestvuju Snežana Savić, Nebojša Dugalić, Milica Tomašević, Gordan Kičić, Strahinja Blaźić, Bojan Źirović i Maja Šuša.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo kome i ZAŠTO baca magiju VLAJNA! A evo i KO ju je UNAJMIO!

Producentkinja serije je Danka Milošević i produkcija GFC. Režiser je Nedeljko Kovačić, autor scenarija Svetko Kovač, a narator gkumac Tihomir Stanić.

Prikazivanje serije počinje u ponedeljak, 20. septembra od 22 časa na RTS1.

Foto Promo RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/RTS

Advertisement