Connect with us

Top Story

Kolo sreće 13. epizoda – ŠOK! Elena otkriva MARINU NAJVEĆU TAJNU!

Published

on

Kolo sreće 13. epizoda koja se emituje na kanalu TV Prva od 21.00 u sredu 22. septembra doneće neočekivan obrt. Jedini Marin saveznik u lošim danima koji joj predstoje dobiće upozorenje. I to od onoga od koga se najmanje nadala. A evo i o kome je reč.

Pročitajte još Igra sudbine 324. epizoda – ŠOK! Bruner ima TAJNI PLAN kako da UNIŠTI ADU KANAČKI! Evo o ČEMU JE REČ!

Nakon što je videla Elenu kako pretura po Marinim stvarima, Drina je dobronamerno upozorila svoju gazdaricu da Elena njuška po njenoj sobi. Međutim, to nije preterano obradovalo Maru. Ona je to doživela kao ogovaranje i takva rabota joj se ne dopada.

Persida za to vreme priča ćerki da joj Mara preti da će svima ispričati da je veštica koja otima tuđu decu i moli Kalinu da to spreči. Ni Marina majka ne ostaje imuna na ideju da se sazna da su nekada uzeli Mari dete. Jer i ona je upletena u sve.

Pročitajte još ŠOK! Prekinuto snimanje serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo i ZAŠTO!

Elena pronalazi dečije stvari u Marinoj fioci i shvata da je to njena tajna.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (13. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo ŠTA se dešava sa serijom GODINA PROĐE, DAN NIKADA! Hoćemo li gledati ŽARKA LAUŠEVIĆA u ekranizaciji njegove autobiografije?

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement