Connect with us

Featured

Igra sudbine 324. epizoda – ŠOK! Bruner ima TAJNI PLAN kako da UNIŠTI ADU KANAČKI! Evo o ČEMU JE REČ!

Published

on

Igra sudbine 324. epizoda, koja je na programu TV Prva od 20.00 u sredu 22. septembra donosi nam nova uzbuđenja od kojih će nam zastati dah, a poneko možda i padne u nesvest. Ali, da krenemo redom.

Pročitajte još ŠOK! Prekinuto snimanje serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo i ZAŠTO!

Prethodna epizoda završila se Strahinjinim histeričnim ispadom i izlivom ljubomore. Iako je naizgled umirila Strahinju, Nada se poverava Aleksi da ne zna koliko će dugo moći da krije tajnu od njega. Njihov razgovor, neće promaći Pančetinim ušima. Hoće li ona uspeti da dodatno zakomplikuje situaciju?

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo ŠTA se dešava sa serijom GODINA PROĐE, DAN NIKADA! Hoćemo li gledati ŽARKA LAUŠEVIĆA u ekranizaciji njegove autobiografije?

U međuvremenu Ada dobija informaciju da je Bruneru u zatvorsku posetu došao sin, Riter. Vukašin je upozorava da njihov neprijatelj nešto sprema. I zaista, Riter dobija od oca instrukcije kako da sruši Kan holding. Ali, on nije jedini koji izdaje uputstva za nastavak „rata“.

Pročitajte još ZLATNI DEČKO – Uskoro STIŽE novi JUŽNI VETAR! Saznaj SVE o filmu i seriji o MRAČNOJ STRANI FUDBALA! (VIDEO)

Na drugoj strani, Doda objašnjava Marijani šta joj je činiti, a Lila posećuje Matiju…​

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Sofija je PRETUČENA U ZATVORU! A evo i ZBOG ČEGA!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (324. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement