Connect with us

Top Story

ŠOK! IGRA SUDBINE ima novog NEGATIVCA! A evo i KO JE ON! Donka u zatvoru dobija NERVNI SLOM!

Published

on

Igra sudbine 325. epizoda kako ćemo to videti u prvi plan doneće nam novog negativca! Bruneru će leđa okrenuti rođeni sin. Shvativši da mu se ocu smeši robija i to najverovatnije doživotna, Riter je odlučio da zbaci oca sa trona. A u tome će mu trebati saveznici.

Pročitajte još Igra sudbine 325. epizoda – ŠOK! Bruner ISPADA IZ IGRE! OVO je novi GAZDA ZLE EKIPE! Adi Kanački se sprema JEZIVA KLOPKA!

A gde će ih naći? Pa naravno – u zatvoru. Jer tamo sede svi dojučerašnji Brunerovi zaposleni. Sofija je već počela da krizira pa je završila u samici. Matija je pristao na to da bude zaštićeni svedok u zamenu za slobodu. Moraće da otkuca sve dojučerašnje saradnike. A sada je na red došla i Donka.

Pročitajte još Bojana Kovačević je bila gospođa POPAC u SREĆNIM LJUDIMA, a NEĆETE VEROVATI u kojoj HIT SERIJI je sada GLEDAMO! (FOTO)

Pod pritiskom i Donka počinje da histeriše u ćeliji. Ipak,  najveću ujdurmu u zatvoru pravi inspektor Cole koji uspeva da zavadi sve „ptičice“ i natera ih da propevaju jedni o drugima. Međutim, hoće li Riter na poziciji novog Don Brunera uspeti da uvede red u svoje jato i natera ih da pevaju drugu pesmu. Saznaćemo uskoro.

Pročitajte OTKRIVAMO – Evo ŠTA se dešava sa serijom GODINA PROĐE, DAN NIKADA! Hoćemo li gledati ŽARKA LAUŠEVIĆA u ekranizaciji njegove autobiografije?

Za to vreme Ada ima drugih briga. Izuzetno je zabrinuta zbog Vidove reakcije…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (325. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement