Connect with us

Featured

Igra sudbine 325. epizoda – ŠOK! Bruner ISPADA IZ IGRE! OVO je novi GAZDA ZLE EKIPE! Adi Kanački se sprema JEZIVA KLOPKA!

Published

on

Igra sudbine 325. epizoda, koja je na programu u četvrtak 22. septembra na TV Prva od 20.00 donosi nam jedno od najvećih iznenađenja. Bruner gubi najmoćnijeg saveznika. A evo o kome je reč.

Pročitajte još Bojana Kovačević je bila gospođa POPAC u SREĆNIM LJUDIMA, a NEĆETE VEROVATI u kojoj HIT SERIJI je sada GLEDAMO! (FOTO)

Riter se kod advokata raspituje o tome kako pred zakonom stoji slučaj njegovog oca. Budući da mu je Bruner objasnio da će na njemu biti sada misija da uništi Kan Holding i to iz senke, on želi da bude siguran da će Brunerov plan uspeti i da sebe neće dovesti u rizik. Međutim, kada čuje da su dokazi jaki, naređuje advokatu da će od sada slušati njega, a ne Brunera.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK stigao do Brazila! Više od 30 miliona LATINOSA sledeće godine prati SRPSKU HIT SERIJU!

Bruner je prošlost. On je novi gazda ZLE EKIPE.

Pročitajte još ŠOK! Žestoka SVAĐA u emisiji ZVEZDE GRANDA! Ceca ODBRUSILA MILIJU! A evo i ŠTA!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (325. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement