Connect with us

Top Story

Kolo sreće 14. epizoda – Mara otkriva Bojanu i Gordani da IMAJU BRATA! Persida kreće u NAPAD! A evo i KAKO!

Published

on

Kolo sreće 14. epizoda polako dodaje gas. Dugo smo čekali da ova serija „proradi“ i u poslednjoj emitovanoj epizodi to se i dogodilo. A sada da vidimo kuda će nas ubrzanje odvesti.

Pročitajte još ŠOK! IGRA SUDBINE ima novog NEGATIVCA! A evo i KO JE ON! Donka u zatvoru dobija NERVNI SLOM!

Zaslugom dušebrižnih opštinara Mara dobija hrpu pisama u kojima je nepoznati ljudi mole za pomoć. Među njima su i meštani sela koji su rešili da se se ogrebu o njen novac. Vreme je da Mara zauzme stav i svima objasni gde je kome mesto.

Za to vreme baba Persida poziva telefonom „poznanike“ kojima predočava da je u neprilici jer Mara Raketić ne odustaje. Kakva će biti njihova reakcija?

Pročitajte još Bojana Kovačević je bila gospođa POPAC u SREĆNIM LJUDIMA, a NEĆETE VEROVATI u kojoj HIT SERIJI je sada GLEDAMO! (FOTO)

Mara je odlučila da deci Bojanu i Gordani saopšti da negde u ovom svetu postoji neko njihov koga traži. Još je samo ostalo pitanje kako će to izvesti.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (13. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo ŠTA se dešava sa serijom GODINA PROĐE, DAN NIKADA! Hoćemo li gledati ŽARKA LAUŠEVIĆA u ekranizaciji njegove autobiografije?

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement