Connect with us

Featured

Bojana Kovačević je bila gospođa POPAC u SREĆNIM LJUDIMA, a NEĆETE VEROVATI u kojoj HIT SERIJI je sada GLEDAMO! (FOTO)

Published

on

Prošlo je skoro 30 godina, a gospođa Marina Popac izgleda lepše nego ikad! Glumica Bojana Kovačević, koju smo gledali u seriji “Srećni ljudi” – kao ćerku čuvene glavne sestre Antonije i suprugu doktora Popca – glumila je tada modernu suprugu i nakon serije nestala iz javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Prekinuto snimanje serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo i ZAŠTO!

Mada je diplomirala glumu, ona nije želela da bude kao većina njenih koleginica i da se eksponira u javnosti. Odmah po emitovanju popularne serije se povukla. Ali, nastavila je da se bavi glumom radeći na mnogobrojnim filmovima kao što su “Nož” i “Balkanska pravila”. Viđali smo je i u serijama “Ulica lipa”, “Ranjeni orao”, “Moj rođak sa sela”, “Jagodići”, “Samac u braku”, “Vojna Akademija”

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Žestoka SVAĐA u emisiji ZVEZDE GRANDA! Ceca ODBRUSILA MILIJU! A evo i ŠTA!

Od javnih događaja se potpuno distancirala i posvetila porodici. Bojana Kovačević je 1990. godine diplomirala glumu, a 2001. se udala za istaknutog profesora Pravnog fakulteta – Sašu Gajina, sa kojim ima sina Relju.

Pedagoškim radom bavila se intenzivno, od 2009. do 2013. Godine – u okviru pozorišne scene “Susret” – gde je vodila školu glume i realizovala nekoliko predstava sa polaznicima (“Mali Princ”, “Ko je Malala Jsufzai”, “Smešne reči”)

PROČITAJTE JOŠ: EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Posle epizodnih ulogama u serijama “Vojna akademija”, “Grupa” i “Kamiondžije”, Bojana je konačno vratila na velika vrata u svet glume. U novoj hit seriji “Aviondžije”, prvom domaćem sitkomu o dogodovštinama stjuardesa i pilota koji se emituje na Superstar TV.

Ovaj sitkom prati avanture buntovnih stjuarta i pilota imaginarne aviokompanije. Macan, Ceger, Nina i Medena su po kazni stavljeni u jednu nebesku posadu. A za persera im je određena najstroža perserka Dana, Hitler na štiklama, ne bi li ih disciplinovala i dovela u red.

PROČITAJTE JOŠ: Nebojša Dugalić otkriva detalje sa snimanja serije JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE! EVO KAKO se spremao za ulogu Tita!

Bojana je maestralna u liku Dane, pa iz epizode u epizodu krade šou za sebe. Duhovita i sarkastična u svojoj strogoći, Dana predstavlja strah i trepet za sve u avio kompaniji. Pa, čak i za direktora. Moglo bi se reći da je sa Danom konačno došlo Bojaninih pet minuta. Verujemo da će joj “Aviondžije” biti prekretnica u karijeri. Jer, sa talentom koji poseduje mogla bi da bude naslednica svoje TV majke Svetlane Bojković.

Foto Printscreen / Promo / Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK Izvor: filmitv.rs

Advertisement