Connect with us

FILM

Tamara Dragičević otkriva ZAŠTO je Dragan BJELOGRLIĆ odabrao BAŠ NJU za ulogu SILVANE! OVO je bilo PRESUDNO!

Published

on

Glumica Tamara Dragičević, prema mišljenju mnogih koji su pogledali film TOMA dobila je najveću životnu ulogu. Kao što znamo, ona u filmu tumači lik Silvane Armenulić, legendarne pevačice iz Jugoslavije koja je u mnogome uticala na tok života čuvenog muzičara Tome Zdravkovića.

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Glumac Petar Benčina igra jednu od GLAVNIH uloga, a to njegova porodica nije znala! EVO o ČEMU je reč!

– Ovo je moj prva velika filmska uloga. Radila sam na dosta projekata, ali su to u glavnom bile serije i na filmu neke manje uloge. Svaka mi je na svoj način važna, draga i bitna. Prva uloga, koja je važna za mene jeste film „Igra u tami“ koja je rađena po istoimenoj predstavi. Sa druge strane, film „Toma“ je za moju karijeru najznačajniji – započinje priču Tamara.

Inače, Bjela je mesecima tragao za lik Silvane, nije odmah mogao da nađe koja bi to bila adekvatna glumica koju bi pozvao na kasting, onda se setio Tamare, s obizorom na to da je radio sa njom na filmu „Montevideo, Bog te video“.

Pročitajte još HIT! Glumac Milan Marić otrkiva KAKO je doživeo Tomu Zdravkovića snimajući film TOMA! EVO i ŠTA kaže o pogrešnim izborima u životu!

– Bila sam pozvana jedina na kasting, što znači da su mene videli u toj ulozi. Ali kao na svakom ozbiljnom kastingu i projektu, oni to moraju da provere. Pre toga smo radili, ali je mnogo prošlo od naše prve saradnje. Bila sam na prvom probnom snimanju, kasnije na drugom, onda na trećem – kaže Tamara, i nastavlja:

– Kada se birao glumac za Tomu Zdravkovića isto sam bila na probnim snimanjima. Za svo to vreme nisam znala da sam dobila ulogu, mada sam predpostavljala da ću igrati Silvanu, ali nisam želela to da izgovorim dok mi nije javljeno zvanično. Nekoliko meseci kada je sklopljena cela ekipa je i meni javljeno da sam dobila ulogu. Tek sam tada smela da se radujem, a pre toga sam se nadala.

Glumcima se dešava da ih uloga promeni u određenim segmentima u privatnom životu, a na pitanje kako je Silvana uticala na nju, Tamara kaže:

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Glumac Radomir Nikolić otkriva kako se spremao za lik Zorana Radmilovića!

– Uvek se trudimo da napravimo otklon od uloge kada se završi snimajući dan ili snimanje. Ostaje sećanje i uspomene, kao i nova uloga da vas publika upozna na drugačiji način i vidi nešto što nije imala prilike da vidi. Svakako da radom na ulozi, kopajući po njenoj duši odnosno duši lika, nekako morate da se bavite svojom dušom i sobom, te šta je to Silvanino bilo u meni, a upoznavajući se sa likom sam otkrila. Mislim da mora da prođe još vremena, kako bih shvatila sa određene distance šta je to što će možda ovaj lik promeniti kod mene.

Na konstataciju da ne voli mnogo da priča o privatnom životu sa suprugom glumcem Petrom Benčinom poručila je da je za glumca zapravo dobro da ima tajnu:

Pročitajte još ŠOK! Pevačica Lepa Lukić OČAJNA zbog načina na koji je predstavljena u filmu TOMA! EVO ŠTA smatra NEDOPUSTIVIM!

– Za glumca je dobro da ima tajnu i da što manje iznosi detalje iz privatnog života u javnost. Što manje ljudi zna o našem privatnom životu, to više se raduju nama da nas gledaju u novim ulogama. To se negde poklapa i sa likom Silvane koja je takođe svoj privatan život krila. Više je govorila kroz svoje pesme, tu se negde podudara moje mišljenje sa nečim što mislim da je bilo naše zajedničko. Naš posao i ono što radimo iz srca i duše, te da to govori o nama. Intervjui su tu da kažemo šta novo radimo, a mislim da je u glumačkom poslu što je manje toga, bolje.

Sa druge strane možemo videti da na društvenim mrežama glumica postavlja fotografije iz privatnog života, gde prikazuje kako zapravo izgleda njen život, ali i na to je imala spreman odgovor:

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Tamara Dragičević otkriva ŠTA joj je Dragan Bjelogrlić ZABRANIO na snimanju! A EVO i KAKO je savladala naglasak Silvane Armenulić!

– To su segmenti koji su fotografija, trenutak i nešto što imamo potrebu da podelimo sa ljudima koji su odabrali da prate naše rad i život. Nisu to ne znam kakve privatne stvari, već pojedini trenuci sa letovanja, rođendana i drugih važnih događaja. Imam period kada često objavljujem stvari, ali isto tako i kada ne objavljujem ništa. Želim da kažem da je to dozirano u onoj meri u kojoj ja to želim. Mislim da je to dobar kanal, gde ja komuniciram sa publikom. Mislim da karijeru treba da vodimo kako smatramo da je najbolje.

Često imamo priliku da vidimo kako se glumci danas pored svog posla, bave snimanjem reklama, preuzimaju jedan deo posla od influensera.Na pitanje da li od glume danas može da se živi, Tamara kaže:

Pročitajte još ŠOK! Film TOMA – Pevačica Lepa Lukić nije zadovoljna KAKO ju je odglumila Olivera Bacić? EVO ŠTA je zamerila mladoj glumici i Draganu Bjelogrliću!

– Vremena su se promenila, nekada je to bila stvar izbor, naravno i dalje je. Nekada ste mnogo komotnije mogli da živite od glumačkog posla, a danas morate da budete i influenseri da bi živeli dobro. Naš posao podrazumevaju stvari koje nisu samo televizija, pozorište i film. Sve je stvar odabira da procenimo šta želimo i u čemu ćemo se snaći dobro, a da neće da bode oči, te da to bude deo posla.

Tamara je mama dvoje dece, četvorogodišnje Staše i dve godine mlađeg Lazara, a kako ističe, maksimalno uživa u njihovom odrastanju. Na pitanje da li su suprug Petar i ona strogi roditelji kaže:

Pročitajte još OVO je najveća GREŠKA u filmu TOMA!

– To je na primer pitanje koje svako sme da postavi, ali ne umem da odgovorim. Mnogo bi nam vremena trebalo, te ne mogu da sročim u nekoliko rečenica. To je život jedne porodice, koji zavisi od dana do dana i veoma je promenljivo. Zavisi da li je tu otac ili majka, ko preuzima veću odgovornost, menjaju se stvari. Nismo strogi, ni Petar ni ja.

Foto Printscreen Instagram petarbencina

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Blic

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media