Connect with us

FILM

ŠOK! Žika Todorović opleo po filmu JUŽNI VETAR! Ovo niko nije očekivao!

Published

on

Popularni glumac Srđan Žika Todorović nije neko ko ima običaj javno da kritikuje poznate ličnosti, glumac se trudi da sve ispoštuje maksimalno, međutim ovog puta nije mogao da se suzdrži, a njegov komentar mogao bi da izazove oštru reakciju druge strane.

Pročitajte još Serija Branilac – Nikolina Friganović otkriva: Mirjana NIJE KRIVA za svoj ZLOČIN! A evo i ZAŠTO!

Naime, poznato je da Žika vodi emisiju “Sudar generacija” na RED TV, u kojoj obrađuje razne teme. Tokom nedavnog emitovanja pomenute emisije, puštena je nova pesma popularne pevačice Elene, ćerke Mileta Kitića, a reakcija glumca koji je ujedno i jedan od voditelja, nakon nekoliko desetina sekundi poprilično je iznenadila mnoge.

– Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam – uzivknuo je Žika, tražeći od produkcije da ugasi pomenutu numeru. Nakon toga, glumac je pokušao da opravda svoje reči, rekavši da s obzirom da je pesma snimljena za potrebe filma “Južni vetar”, producenti žele da prikažu koja vrsta muzike se sluša u Beogradu.

Pročitajte još Dinastija 4. epizoda (sreda): Anastasija za Kristinu sprema ŠOK od kog će joj POZLITI! Evo o čemu je reč!

– Meni je ovo grozno – ponovio je, te nastavio: – Ovi iz “Južnog vetra” i koriste pesme da bi pokazali šta se sluša u Beogradu – nadovezao se glumac.

Elena se za sada nije oglašavala povodom ovih kritika, kao ni njen otac Mile, međutim nema sumnje da im neće biti prijatno kada budu videli ove reči Srđana Žike Todorovića.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Gloria

Advertisement