Connect with us

Featured

Serija DARA IZ JASENOVCA: EVO kada je PREMIJERA i KO ĆE IGRATI Daru i malog Budu! (FOTO)

Published

on

“Dara iz Jasenovca”, potresna priča o stradanju Srba, Jevreja i Roma u logoru Jasenovac, imaće epilog u vidu TV serije. Mada je autor i reditelj Predrag Gaga Antonijević najavio da će se serija “Dara iz Jasenovca” baviti i periodom “Oluje” – od toga je, u međuvremenu, odustao.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Snima se nova serija DRUGA ŠANSA! Nikola Kojo i Vesna Trivalić ponovo ZAJEDNO pred KAMERAMA!

Serija „Dara iz Jasenovca“: Mirjana Karanović kao starija Dara

– Razmišljao sam o “Oluji”, ali sam odustao. “Oluja” bi na ovu “Daru”, koja počinje zbegom, bila zbeg na zbeg. Sredinom oktobra, trebalo bi da radimo otvaranje serije “Dara iz Jasenovca”, susret Dare i Bude pedeset godina kasnije. Ljubomir Bandović će igrati malog Budu, a Mirjana Karanović će igrati Daru. Veoma sam uzbuđen što ću režirati, scenario je odličan, a njih dvoje su genijalni glumci – istakao je Gaga Antonijević.

PROČITAJTE JOŠ: DRŽAVNI SLUŽBENIK – Otkrivamo SVE o trećoj sezoni! OVO su NOVI LIKOVI, a evo ŠTA čeka LAZARA u nastavku!

– Radio sam sa oboma ranije, i znam da je tu nebo granica. Biće to sjajno otvaranje kojim će se zaokružiti taj ciklus. Znamo da su neka deca preživela, ali i da su braća i sestre bili razdvojeni, poslati po hrvatskim kućama, pokatoličeni… Mnogi od njih se više nikada nisu sreli, iako su preživeli. Neki jesu, ustanovili su ko su i odakle su, a neki se traže do današnjeg dana. Zato mi je važno da se ciklus zatvori, da njih dvoje na kraju odlaze, ali ne znamo koja im je sudbina. Zato sam uzbuđen – napominje Antonijević.

Serija „Dara iz Jasenovca“: Ljubomir Bandović kao stariji Buda

PROČITAJTE JOŠ: “Kamiondžije” druga sezona: Završeno snimanje novih epizoda! Evo KADA počinje EMITOVANJE!

Na pitanje da li se boji da će film biti razvodnjen u tih nekoliko epizoda TV serije, Gaga Antonijević poručuje:

– Neće biti razvodnjeno. Već smo sve pripremili. Imamo petnaestak minuta filma koje nismo pokazali plus ova uvodna epizoda. To će biti četiri veoma intezivne i dramske epizode, tako da verujem da će odjek biti veliki. Plan je da serija “Dara iz Jasenovca” bude prikazana za Božić iduće godine, na RTS-u – otkriva reditelj.

Foto Promo / IMDb / Kinoist

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs / TVnovosti

Advertisement