Connect with us

FILM

HIT! Film TOMA obara rekorde! Nećete verovati KOLIKO ljudi ga je pogledalo u bioskopima!

Published

on

Film „Toma“, o muzičkoj legendi Tomi Zdravkoviću, za nedelju dana bioskopskog prikazivanja odgledalo je više od 100.000 ljudi.

Biografsko ostvarenje reditelja Dragana Bjelogrlića, koje kao koproducenti zajedno potpisuju Željko Joksimović i Bjela, prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, koga je u naslovnoj ulozi maestralno dočarao glumac Milan Marić.

Pročitajte još Tamara Dragičević otkriva ZAŠTO je Dragan BJELOGRLIĆ odabrao BAŠ NJU za ulogu SILVANE! OVO je bilo PRESUDNO!

U ulogama onih koji su ispunili Tomin život, u filmu gledamo Tamaru Dragičević kao Silvanu Armenulić, Petra Benčinu kao Tominog doktora i prijatelja, Milana Kolaka kao Novicu Zdravkovića, Sanju Marković u ulozi Goce Zdravković, dok Tomine roditelje igraju Mirjana Karanović i Slobodan Boda Ninković.

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Glumac Petar Benčina igra jednu od GLAVNIH uloga, a to njegova porodica nije znala! EVO o ČEMU je reč!

Nakon prošlonedeljne premijere u beogradskom Sava centru, „Toma“ je pobrao samo pozitivne kritike stručne javnosti, ali na prvom mestu izazvao je duboke emocije i oduševljenje gledalaca širom zemlje.

Foto Printskrin Instagram lenakovacevic_official

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement