Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Počinje snimanje domaće serije KNEZ MIHAILO! A evo KAD je PREMIJERA!

Published

on

Kako ekskluzivno saznajemo, uskoro počinje da se snima nova domaća serija KNEZ MIHAILO.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – Sledi NAJVEĆI SPOJLER! Otkrivamo: Evo KADA će IVANA UMRETI!

Serija o knezu Mihailu Obrenoviću pod radnim nazivom „Što se bore misli moje„, kako portal Film i TV ekskluzivno saznaje počinje da se snima 29. septembra.

Serija „Knez Mihailo“ pod radnim nazivom „Što se bore misli moje„, koju kao reditelj potpisuje Milorad Milinković, imaće pet epizoda od 50 minuta. Producenti serije su „Telekom Srbija“ i producentska kuća Bombona.

Pročitajte još ŠOK! Pogledajte kako su sestre MIĆALOVIĆ izgledale kao deca! Slobodu ODAJE OSMEH, Dragana NEPREPOZNATLJIVA! A Mirjana…

Scenario su napisali Milorad Milinković i Dragoljub Stojković.

Snima se serija „Knez Mihailo“ – Što se bore misli moje

Svi koji su učestvovali u stvaranju serije, ističu da je odrađen sjajan kasting. Glavne uloge igraće – Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Nebojša Dugalić. Zatim, Miloš Timotijević, Tamara Krcunović, Zoran Cvijanović, Olga Odanović, Aleksandar Srećković. Tu su i mladi glumci Luka Grbić, Jana Ivanović, Maja Čampar, Stojša Oljačić …

Pročitajte još Serija PEVAČICA – ŠOK! Ivana nije jedina kojoj je EMILIJA bacila CRNU MAGIJU! I Vlada je pod uticajem NJENIH ČINI! A evo i KAKO!

Kako je reditelj otkrio serija će baciti novo svetlo na lik i delo kneza Mihaila. Ipak, baviće se i atentatom na njega, spletkama, uticaju stranih sila na njegovu vladavinu. Prema njegovim rečima, biće to pravi politički triler.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Svi koji rade na seriji, veruju da će se projekat emitovati na RTS. Da li biste voleli da gledate istorijsku dramu o Knezu Mihailu?

Foto Internet

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement