Connect with us

Featured

Serija PEVAČICA – Sledi NAJVEĆI SPOJLER! Otkrivamo: Evo KADA će IVANA UMRETI!

Published

on

Serija „Pevačica„, koja se vikendom od 21.00 emituje na kanalu Superstar, a petkom u istom terminu na TV Pink, ne prestaje da privlači pažnju gledalaca. A svi se pitaju – kada će Ivana umreti?

Pročitajte još ŠOK! Pogledajte kako su sestre MIĆALOVIĆ izgledale kao deca! Slobodu ODAJE OSMEH, Dragana NEPREPOZNATLJIVA! A Mirjana…

Estrada, crna magija, magovi, pevačice, kriminalci… Svega i za svakoga po nešto ima u ovom misterioznom krimiću. Nataša Drakulić kao scenarista i Predrag Gaga Antonijević hrabro su otvorili put ka sasvim novom žanru u domaćoj TV produkciji, a mi se unapred radujemo novim epizodama.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – ŠOK! Ivana nije jedina kojoj je EMILIJA bacila CRNU MAGIJU! I Vlada je pod uticajem NJENIH ČINI! A evo i KAKO!

Ovog vikenda na programu su Serija Pevačica 6. epizoda i Serija Pevačica 7. epizoda. Ivana je posrnula. Majka pokušava da je zaštiti, ali uzalud. Izgleda da je za sve kasno. Ivana je izgubljena, a njena majka ne shvata protiv kakvih sila se bori.

Serija PEVAČICA – KADA će IVANA UMRETI!

Pitanje koje svi postavljaju jeste „Serija Pevačica – kada će Ivana umreti“. A mi vam otkrivamo – biće to narednog vikenda. Serija Pevačica epizoda 9Nema nje“ koja je ime dobila po stihovima pesme Tome Zdravkovića „Svirajte mi tiho tiše“ biće ta u kojoj će Ivana konačno nestati.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Za njom kreće potraga, ali Ivani se gubi svaki trag. Kao da je u zemlju propala. Emilija će početi da se kaje zbog onoga što je učinila, jer je njenom zaslugom ugašen jedan mladi život. To ne zna niko osim nje, Mace i Crnog maga.

Ivani će u poslednjem trenutku priskočiti neočekivana pomoć. Nećemo vam otkrivati o kome je reč, da vam ne bismo uništili svu magiju, ali činjenica je da ni ta osoba neće uspeti da joj pomogne. Svemu je kraj.

Čekamo nedelju 3. oktobar na kanalu „Superstar“ kada ćemo se konačno oprostiti od Ivane Lazić.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement