Connect with us

Featured

Serija PEVAČICA – ŠOK! Ivana nije jedina kojoj je EMILIJA bacila CRNU MAGIJU! I Vlada je pod uticajem NJENIH ČINI! A evo i KAKO!

Published

on

Serija „Pevačica“ u novim epizodama sprema veliko iznenađenje – u njega su upleteni Ivana, Emilija i Vlada. A evo i kako.

Serija „Pevačica„, koju vikendom gledamo na kanalu Superstar od 21.00, a petkom u istom terminu na TV Pink brutalno i nezadrživo gazi ka kraju. Tama koja okružuje živote glavnih junaka sve je gušća. Svetlo se više ne vidi. Ivani nema spasa. Ali za svoju propast kriva je sama. Međutim, i Emilija polako počinje da shvata pravu cenu crne magije kojoj se prepustila. A kakve veze Vlada ima sa tim?

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KO je CRNI MAG iz serije PEVAČICA!

Baš kao što joj je rekao crni mag – nije sve u novcu. Nešto se mora platiti i životom. A Emilija je na dobrom putu da shvati zašto joj je Crni mag to rekao. Ivanina tama sada je i njena. Nevine devojke uvučene su u igru u kojoj su samo pioni viših i neshvatljivih sila. Žrtve.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – OTKRIVAMO: Evo KADA Maraš i Baća stižu u srpske bioskope! Konačno poznat DATUM PREMIJERE!

Serija „Pevačica“ – Emilija je izgubila KONTROLU! Ivana i Vlada su njene žrtve

Serija „Pevačica“ u nastavku nam donosi veliko iznenađenje. Emilija je otišla korak dalje. Ponela ju je moć koju je na kratko osetila. Ta moć učinila je da izgubi dodir sa stvarnošću. Ono što ćemo uskoro saznati, a što će nas sve šokirati jeste činjenica da Ivana nije jedina žrtva njene osvete. To čak više i nije osveta. Emilija je izgubila kontrolu.

Pročitajte još Nina Janković ponovo BABA GUBA, a evo KADA počinje snimanje druge sezone serije KALKANSKI KRUGOVI!

Vlada misli da se zaljubljuje u devojku koju je jednom, Ivaninom zaslugom prezreo i izbacio iz takmičenja. Sada ju je ponovo otkrio, ali da li je sve slučajnost. U novoj epizodi otkrivamo šok koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim,. Ivana nije jedina kojoj je Emilija bacila crnu magiju. I Vlada je postao njena žrtva. Uz pomoć Crnog maga, bacila je čini za zaljubljivanje zbog kojih je Vlada poludeo zbog nje.

Pročitajte još Serija DARA IZ JASENOVCA: EVO kada je PREMIJERA i KO ĆE IGRATI Daru i malog Budu! (FOTO)

Ali kako zlo uvek ima svoje lice i ono veštom oku ne može promaći, Vlada ima šansu da se otrgne Emilijinom uticaju. Hoće li u tome uspeti? Saznaćemo u narednim epizodama serije „Pevačica“ – Ivana, Emilija, Vlada, donose nam razrešenje misterije.

Foto Printskrin, Promo Superstar

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement