Connect with us

Domaće serije

RADIO MILEVA druga sezona – samo na RTS 1! A evo I KADA!

RADIO MILEVA vraća se sa novim epizodama. A hoće li se i ovog puta umešati u živote svih?

Published

on

RADIO MILEVA vraća se sa dvadeset premijernih epizoda od 18. oktobra, radnim danima u 20.00 na RTS1.

Mileva je penzionerka, glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Ćerka Natalija je njena suprotnost. Profesorka srpskog jezika i književnosti. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera. Pošto smatra da je sa Natalijom negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “uzme pod svoje”.

Pored porodice Majstorović stalni junaci serije su i policajac u penziji u zvanju upravnika zgrade Stevan i njegova žena Marta, bračni par Marić koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurgije Viktorija, slikar Leon, studenti Petar i Gavrilo, dobroćudni majstor Moca i njegova “zla” žena Žana, operski pevač Živorad, posesivna majka Cveta i njen uveliko odrasli sin Mikica.

Radio Mileva ni ovog puta neće omanuti u svojoj životnoj zamisli. Da u svakoj čorbi bude mirođija. U mali univerzum porodice Majstorović i njihovih komšija u jednoj zgradi na Neimaru u Beogradu, povremeno se uključuju i likovi koji unose dodatni nemir u njihove ionako uzburkane odnose. Neki od tih novih junaka su tatu majstor Peca, feminizirani Anđelo i perverzni Srećko.

U drugoj  sezoni  pratićemo nove i potpuno otkačene avanture omiljene komšinice Mileve Majstorović kojoj će i ovog puta poći za rukom da umeša prste u živote celog komšiluka.

RADIO MILEVA druga sezona – od 18. oktobra na RTS 1!

“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike. U novim epizodoma ti elementi su obogaćeni dodatnom dozom provokativnosti.

Radio Mileva druga sezona: Glavne uloge igraju Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Gavrić-Bogunović, Dara Džokić, Branimir Brstina, Tihomir Stanić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero, Anđelka Prpić, Nikola Kojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović, Jovana Gavrilović, Svetozar Cvetković, Nenad Jezdić, Nikola Vujović, Mladen Sovilj, Jovo Maksić…

Kreator serije i producent je Nebojša Garić

Reditelj Elmir Jukić

Scenaristi su Zorica Cvijetić, Marijana Čulić-Vićentić i Željko Hubač

Direktor fotografije je Almir Đikoli

Scenograf Aleksandar Cvijanović

Kostimograf Nevena Milovanović

Muziku je komponovao Vladimir Graić

Izvršni producent Igor Stojanović

 

Foto Promo RTS

Izvor: filmitv.rs / RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement