Connect with us

Domaći film

Milan Marić otkriva Tominu NAJVEĆU TAJNU: Zbog OVOGA je bio JAKO NEZGODAN! Za SVE!

Milan Marić otkriva: Toma je svakome davao po malo sebe, a nikome sve

Published

on

Milan Marić oduševio je ulogom Tome Zdravkovića u filmu Toma„, a sada se osvrnuo na intimne scene iz ovog ostvarenja, koje je snimao sa koleginicom Milenom Radulović.

Milena Radulović u filmu „Toma“ tumači Nadu, treću suprugu Tome Zdravkovića, koju je pevač upoznao i kojom se oženio u Crnoj Gori.

Ona i Milan u filmu imaju nekoliko intimnih scena, a glumac je sada otkrio kako je proteklo snimanje ovih kadrova.

– Svi smo se vodili emocijom i intuicijom. Bjela nas je puštao, dozvoljavao nam je da nas u scenama vode emocije. Moja je dužnost bila da kao stariji kolega u intimnim scenama sa Milenom Radulović budem pažljiv i brižan – rekao je Marić u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji „K1“.

Milan Marić – Toma jedna od najtežih uloga u karijeri!

Kako je Milan Marić objasnio, za njega je ova uloga bila možda najkompleksnija od svih koje je do sada odigrao iz prostog razloga što pokriva preko 30 godina života jednog čoveka.

– Prilično buran i turbulentan život u nekom drugom vremenu. A u tih trideset godina sažeta je karijera, ljubav, čežnje, uspesi, padovi, poroci, bolest i suočavanje sa smrću. Ne mislim da velike uloge nužno menjaju glumce na bolje, mislim da glumce menja njihova spremnost da se bace u nepoznato i da istražuju sebe. Spremnost da idu dalje i da rizikuju – objšnjava Milan i dodaje kakav je po njegovom doživljaju bio čuveni pevač:

– Nezgodan je Toma. Kada razgovaraš sa ljudima koji su ga poznavali vrlo brzo shvatiš da svako od njih ima svoju verziju Tome, neki njihov doživljaj njega za koji su ubeđeni da je jedini ispravan. Vrlo brzo shvatiš da je bio svoj i da je svima davao po nešto a nikome sve. Možda je to bio njegov način borbe sa samim sobom, možda je bio tajanstven, a možda mu je samo tako bilo lakše da se nosi sa svetom. Ne znam. Dosta smo pričali o njemu, analizirali njegove pesme i intervjue, na kraju odlučili da napravimo našeg Tomu i mislim da je to bio jedini ispravan put – iskreno otkriva glumac koji poručuje da su komentari za film odlični, te da je većina publike oduševljena napustila bioskopske dvorane.

Milan Marić pomenuo je i koleginicu Mirjanu Karanović, koja mu u filmu glumi majku.

Mira Karanović je velika glumica. Kod nje nema ničeg lažnog i folirantskog. Sa njom je divno raditi, jer ti kao partneru, mladom glumcu, daje ozbiljan prostor – rekao je glumac u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement