Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA poslednja epizoda: Otkrivamo! ON je ubio IVANU! Evo i KO! (VIDEO)

Beli mag? Crni mag? Vlajna? Gatara? Rade? Bojan? Ko je ubio Ivanu?

Published

on

PEVAČICA poslednja epizoda donosi nam razrešenje misterija i odgovor na najskuplje pitanje – Ko je ubio Ivanu! Možda… A možda otvara nova pitanja čije ćemo odgovore dobiti tek u nastavku serije, u drugoj sezoni. Kako god. Veliko finale sledi. A u jedno smo sigurni – uzbuđenja neće manjkati.

Poslednja epizoda prve sezone, barem ako je suditi prema trejleru doneće nam odgovor na pitanje „Ko je ubio Ivanu„. Iz onoga što smo videli, izbor je prilično sužen. Akcenat poslednjeg nastavka biće na magovima. Najsnažniji vladari onostranim moćima sada su prvi put otvoreno sukobljeni. Gatara. Beli mag. Crni mag. Vlajna. Svako od njih umešao je prste, manje ili više, u sve što se dešavalo prethodnih epizoda.

Ali u tome ne leži odgovor na pitanje ko je ubica.  Hajde da zaključimo onda sami, ko jeste, ko nije.

PEVAČICA poslednja epizoda – ko je ubio Ivanu?

Vidimo u jednom trenutku na samom kraju da Crni mag nekome kaže – Ti si ubio Ivanu. Iz ovoga možemo da zaključimo dve važne stvari. Ubica je muško, i jedini je koji je ostao u gradu kada su svi otišli na Ivaninu sahranu.

Bojana vidimo pred Vlajninom kućom. On je u Negotin došao još ranije, tako da on ne može biti taj s kojim je razgovarao Crni mag. Belog maga zatičemo u trejleru kako baca vradžbine. Sumnja na njega i dalje postoji, ali nismo sigurni u potpunosti da je o njemu reč.

Još jedna zbunjujuća stvar je i ta što je Dušanka, Ivanina baka, a Verina majka – nestala. Nekom logikom, smatramo da od nje sve i kreće. Da li je ona ta zbog koje je Maca ostala bez porodice i zbog koje je karma sustigla Ivanu?

Rade za to vreme, priča sa Gatarinim čovekom. On mu objašnjava poreklo njegovih snova. Oni čak i nisu snovi. To su, kako mu on objašnjava sećanja iz prošlog života. Rade kreće u borbu sa duhovima. Koga će otkriti na suprotnoj strani mračnog tunela u koji je zakoračio? Ko je Ivanin ubica? Saznaćemo već u subotu 16. oktobra na kanalu Superstar TV!

Serija „Pevačica“ obnovljena je i za drugu sezonu. Kako saznajemo fokus radnje u nastavku biće na borbi magova. Prema rečima autora serijala Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić ideja je bila da se publika za seriju zainteresuje putem blještavog sveta estrade, da bi se u nastavku bavila magijom i natprirodnim.

BONUS VIDEO OTKRIVAMO: Ovo su NAJGLEDANIJI domaći filmovi svih vremena!

 

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement