Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK – Otkrivamo: Stiže ČETVRTA SEZONA! A evo i KADA!

Nataša Drakulić za FILM I TV potvrđuje: Državni službenik 4 U PLANU!

Published

on

Državni službenik 3 premijerno će u Srbiji biti prikazana na proleće 2022.

Kompanija Telekom Srbija, zajedno sa produkcijskim kućama Dandelion Productions i Film Danas, dobila je veliko svetsko priznanje i potvrdu kvaliteta u domenu produkcije serija vrhunskog kvaliteta.  Naime, brazilska platforma Globoplay otkupila je ekskluzivna prava na emitovanje kriminalističke serije „Državni službenik“.

Nataša Drakulić, sa Predragom Gagom Antonijevićem i Dimitrijem Vojnovim radila je na dramaturgiji druge sezone „Službenika„, pa smo iskoristili priliku da popričamo sa njom o detaljima u vezi sa jednim od najpopularnijih domaćih političkih trilera. Seriji koja je svoju potvrdu našla i na međunarodnom tržištu.

– Treći serijal će krenuti sa emitovanjem na proleće. Jako me je obradovala ta vesta o kupovini. Smatram da je reč o jednom zaista sjajnom projektu, sa velikim glumcima. Bila sam samo dramaturg na drugoj sezoni, seriju su kreirali Dimitrije Vojnov i Gaga Antonijević, ali mi je drago što sam bila deo toga – poručila je Nataša Drakulić i u odgovoru na naše pitanje o daljim planovima za ovu seriju donela sjajne vesti za sve obožavaoce.

– Produkcija planira nastavak – otkrila je Nataša, koja na novoj sezoni čiju ćemo premijeru gledati za nekoliko meseci, nije radila zbog obaveza oko nove serije „Bunar„. Uzme li se u obzir raspored Nataše Drakulić, koja će u martu sledeće godine početi sa radom na novim epizodama „Pevačice„, a u decembru ove godine počinje rad na šestom nastavku „Ubica mog oca„, dalo bi se zaključiti da bi „Državni službenik 4″ mogao da počne da se snima krajem 2022.

DRŽAVNI SLUŽBENIK – jedna od četiri velike serije na kojima je radila Nataša Drakulić. A kad će ODMOR?

Scenaristkinja je u poslednje dve godine sa Telekomom Srbija radila na četiri velika projekta. Serijama „Pevačica„, „Ubice mog oca„, „Državni službenik„, a sada i na „Bunaru„. U međuvremenu gledali smo njenu „Daru iz Jasenovca„. Ne možemo se, a ne zapitati, da li i kada planira da se odmori.

– Odmaraću se u penziji ako je, naravno, dočekam. Razmišljam uvek, naravno. Ja volim svoj posao i srećna sam što mogu da ga radim i živim od njega. Ali uvek se ukrade neki dan, neko selo, priroda, šuma, cvrkut ptica, gledanje zvezda, slušanje tišine. To mi uvek vrati energiju – zaključuje uz osmeh Nataša Drakulić, ostavljajući nas da uživamo u njenim serijama. „Pevačica“ je gotovo. Uskoro kreću „Ubice mog oca 5„, a posle toga stiže „Pevačica 2„, „Ubice 6„, a verujemo da će biti i sedmog ciklusa.

BONUS VIDEO TOP 10 ČINJENICA O JUŽNOM VETRU 2: Sve što treba da znate o nastavku filma i serije!

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement