Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA – VELIKO FINALE: Bojan je UBICA? Emilija je VLAJNA? Da li ste očekivali ovakav KRAJ?

Da li je Bojan zaista ubio Ivanu? Ko je Emilija? „Pevačica“ nas ostavlja sa novim pitanjima…

Published

on

PEVAČICA se upravo završila. Bez mnogo sumnje, finalna epizoda će morati još jednom da se pogleda da bi se pohvatali svi detalji kojima smo obasuti na kraju. Ako sve ostalo i nije u potpunosti jasno, jedno je izgleda sigurno. Bojan je ubio Ivanu. Da li je?

Shvatili smo da je Crni mag Bojanov biološki otac. Takođe je i Bojanov deda koji je izgleda napastvovao Bojanovu majku. Iako bismo rekli da je pravi ubica Crni mag, koji je inače na lečenju u sanatorijumu, a iz ćelije ga pušta gatarin šegrt, ono što zbunjuje je činjenica da Vlajna na Bojanovo pitanje da li je on ubio Ivanu i ostale, nije rekla da on to nije učinio.

Pevačica – ko je u stvari Emilija?

Još jedan zanimljiv podatak je i taj da vidimo da bi Emilija mogla igrati dvostruku ulogu. Da li je i ona vlajna? Njene plave oči očigledno imaju neku poruku? Je li ona sve vreme igrala igru, baš kao i ostali magovi?

Na kraju vidimo da je i Maca mrtva. Ona nam je bila jedini siguran i logičan trag u celom ovom haosu estrade i vlaške magije. Međutim, naš trag pokazao se kao veoma hladan. Mrtav hladan. Marko ostaje kao nejasan lik posle finala. Koja je njegova uloga u svim ovim smrtima? Da li je i on na neki način povezan sa magovima?

Nakon poslednje sezone možemo reći samo jedno. Nama je malo toga jasno. A vama? Ko je zaista ubio Ivanu Lazić? Šta vi mislite?

BONUS VIDEO CRNA SVADBA: Psihološki HOROR triler od kog ćete zaista OSETITI JEZU! (TREJLER)

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement