Connect with us

Domaće serije

Evo šta nas čeka do kraja serije “Igra sudbine”: Stižu novi likovi i novi ŠOKOVI! (VIDEO)

Žarko Jokanović otkriva šta možemo da očekujemo u novim epizodama serije “Igra sudbine”

Published

on

Do rastanka sa junacima serije “Igra sudbine” ostalo je još tačno 69 epizoda. Neizvesnosti i “šokova” biće na pretek, a scenarista Žarko Jokanović najavljuje i nove likove koji će dodatno podgrejati uzavrelu atmosferu:

– Biće obilje neočekivanih događaja, ali i novih likova, koji će na neočekivan način promeniti živote naših junaka. I kao i do sada – ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Do poslednje scene sve će biti neizvesno i napeto, sa mogućnošću da se prelomi na jednu ili na drugu stranu.

Ono što je najbitnije, kako kaže, jeste da su svi likovi zaokruženi i da je svako na ovaj ili onaj način došao do kraja koji zaokružuje njegovu životnu priču.

– Posebno mi je drago što će se u poslednjoj epizodi pojaviti mlada glumica Mina Nenadović, ćerka našeg voljenog Nenada Nenadovića, koji je briljantno odigrao ulogu Brunera i koga je prerana smrt odvojila od nas – rekao je pisac serije “Igra sudbine” i dodao:

– Bol za njim ostaje zauvek i njega niko ne može zameniti. Jer, Neša je bio i ostao nezamenjiv. Tako ćemo i Brunera gledati do samog kraja. U toj poslednjoj epizodi, napisao sam jednu scenu koja je omaž Neši Nenadoviću i u toj sceni pojaviće se njegova ćerka Mina – zaključio je Žarko Jokanović.

BONUS VIDEO Igra sudbine 343. epizoda: ŠOK! Brzutka će pokušati da se UBIJE? A evo i zašto!

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs/Blic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement