Connect with us

Domaće serije

Bojan Perić OTKRIVA zašto više NE GLUMI i da li će biti nastavka serije “Vojna akademija”

Posle serijala “Vojna akademija”, Bojan Perić kao da je u zemlju propao, a zapravo su svi reditelji i producenti zaboravili da postoji

Published

on

Glumac Bojan Perić, koji je 15. oktobra proslavio 36. rođendan, nedavno se pojavio u epizodnoj ulozi u prve dve epizode serije “Branilac”, koju gledamo utorkom na RTS 1 od 22.00. Publika televizije Hepi zapazila ga je, možda, i u telenoveli “Zaustavi vreme”, koja je premijeru doživela posle 13 godina. Uloga Pavla bila je jedna od prvih koju je Bojan upisao u filmografiju.

Ipak, svojih pet minuta slave doživeo je ulogom Stošića u popularnoj seriji i filmskom serijalu “Vojna akademija”. Stekao je veliku armiju obožavalaca, posebno su ga zavolele devojke. Status jednog od najpopularnijih mladih glumaca potvrdio je i glavnom muškom ulogom u mini telenoveli “Jedne letnje noći”. Kao Dubravko borio se za ljubav lepe Krinke, koju je tumačila Vaja Dujović.

Urekao ga „Urgentni centar“?

Igrao je Bojan i u prvoj sezoni medicinske drame “Urgentni centar”. Međutim, prilikom pregovora za drugi ciklus, odustao je od uloge stažiste Nikole Ristića. Mediji su pisali da on, Katarina Radivojević i Danica Maksimović nisu bili zadovoljni uslovima koje im je ponudila produkcija. Serija je tokom druge sezone postala hit, pa su se ekipi, između ostalih, kasnije pridružili Sloboda Mićalović, Dubravka Mijatović i Dragan Mićanović.

Da li ga je ovaj potez koštao karijere, ne znamo, ali od Nikole Ristića gotovo da Bojana ne viđamo u serijama. Tu i tamo se pojavi u gostujućim ulogama, a sada objašnjava zašto ga nema u moru novih domaćih serija.

– Nisam odbijao uloge, ali su izgleda zaboravili da postojim. Ma, nije bitno! Naći će me neko drugi – rekao je kratko Bojan Perić za „Blic“, dodajući da nije tužan zbog toga, nego razočaran.

Na pitanje da li je istina da će snimati “Vojna akademija 6”, Bojan Perić odgovara:

– Stvarno ne znam. Ja nisam čuo da će biti nastavka.

BONUS VIDEO TOP 10 ČINJENICA O JUŽNOM VETRU 2: Sve što treba da znate o nastavku filma i serije!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement