Connect with us

FILM

LUKA – Boda Ninković, Uroš Jovčić i Srđan Mobi Dik u novoj DIZNI PIXAR animiranoj avanturi!

Published

on

Nova Dizni Pixar sinhronizacija „LUKA“ stiže u domaće bioskope 17. juna i označava pravi početak leta jer je ovaj film upravo to – vetar u kosi zbog brze vožnje Vespom, italijanski đelato, nestašluci i po koja tajna stanovnika mestašca Portorosa. Ulaznice za prvi dan prikazivanja najnovijeg filmskog ostvarenja mogu se pronaći na blagajnama domaćih bioskopa. 

Pročitajte još ŠOK! Milan Marić NAPUŠTA SRBIJU! A evo i ZAŠTO!



U živopisnom i prelepom primorskom italijanskom gradiću Dizni i Piksar su stvorili animirani film „Luka“ koji je priča o odrastanju i sazrevanju dečaka Luke koji provodi nezaboravno leto ispunjeno sladoledima, pastom i neprestanim vožnjama skuterom. Saputnik u Lukinim avanturama je njegov novi prijatelj Alberto i zajedno kriju jednu tajnu – oni su morska čudovišta. Reditelj filma je dobitnik nagrade Oskar Enriko Kasarosa.

Pročitajte još HIT! Vuk Kostić posle serije UBICE MOG OCA snima film o junacima PRVOG SVETSKOG RATA!


Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki daje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao Mobi Dik. O poslovnoj saradnji sa dvanestogodišnjim sinom Srđan Čolić je imao samo reči hvale.

Kao otac sam naravno ponosan jer je na fer kastingu prošao kao jedan od predloga. Odnos mene kao producenta i njega kao glumca je savršen, lako smo se dogovorili oko termina, bio je tačan i odgovoran (za svoje godine) i mogu reći da je sve prošlo gotovo pa savršeno“.

Pročitajte još KOŠARE – Hoće li biti nastavka SNIMANJA? Oglasio se FILMSKI CENTAR SRBIJE! Evo KOJA je sudbina FILMA I SERIJE!



Nostalgični svet Portorosa pedesetih godina prošlog veka mora da začini i lokalni kavgadžija sa svojom svitom nespretnih momaka. Karakter tog gavnog negativca i njegovu prikrivenu nesigurnost dočarao je glumac Uroš Jovčić. Kako kaže  rad na sinhronizaciji je drugačiji od rada na sceni i ispred kamere jer možete samo glasovnim sposobnostima da utičete na emociju, stanje i radnju vašeg lika. Ističe da mu je bilo veoma zanimljivo da radi na svom liku:

„Moj lik je lokalni italijanski dripac Erkole. Prvi put sam radio sinhronizaciju lika koji je glavni negativac u crtaću. Erkole je mangup koji ima svoja dva pajtosa, oni su mu pomagači, on je glavni u bandi, obožava svoju vespu, voli da se trka, ali i da se pravi važan. Želi na sve načine da zaustavi druge likove da ne dođu do cilja, da on bude najbolji. Strašno mi je bilo zanimljivo da radim na takvom liku“.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković PONOVO PRED KAMERAMA! Snima novi FILM – BRAK IZ INATA! A evo i KAD je PREMIJERA!


Galsove u animaciji „LUKA“ su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci, među kojima i Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice – Đulije Markovaldo koji je podržava i pruža slobodu da istražuje svet.
 
Trio fantastiko u uzbudljivim dečijim avanturama čini pored Stribora Čolića, Petar Aničić kao neustrašivi Alberto Skofano i Darija Vračević u ulozi šarmantne marginalke Đulije Markovaldo.  

Foto Promo

Advertisement