Connect with us

Emisije

Na večeri kod: Stiže nova sezona! EVO ko je u timu BIBER, a ko u timu SO!

Imena učesnika garantuju ogromnu gledanost!

Published

on

Na večeri kod je jedinstveni, humanitarni šou program, koji je i ove sezone okupio 12 poznatih, javnih ličnosti, koje će se podeljene u dva tima – Biber i So – boriti za pobedu, ne samo svojim kulinarskim umećem, već i svojim šarmom i duhovitošću.

Za tim “Biber” će kuvati jedna od najvećih zvezda domaće muzičke scene, Neda Ukraden, njena koleginica iz drugog muzičkog žanra, Vanesa Šokčić, glumica Jelena Jovičić, sportski komentator i voditelj, Slobodan Šarenac, modni dizajner Zvonko Marković i glumac i pevač Frano Lasić.

Boje ekipe “So” brane glumica Iva Štrljić, pevačica i kantautorka Zoe Kida i predstavnica tradicionalne narodne muzike, Milena Plavšić. Sa njima u timu su glumac i voditelj, Milan Kalinić, prvi čovek kultne grupe „Valentino“, Zijo Rizvanbegović i njegov kolega muzičar, Željko Šašić.

Svako od njih će kuvati za svoj tim i potruditi se da što bolje ugosti protivničku šestorku i samo od njihovih glasova zavisi koji će tim, na kraju biti uspešniji i, kao pobednik, ček na milion dinara uručiti Ustanovi za decu i mlade „Sremčica“.

Svojim učešćem ovih 12 humanih ljudi pokušaće da se predstave u nekom novom, drugačijem svetlu, da zabave publiku ali i sviim nama skrenu pažnju da uvek ima onih kojima je pomoć potrebna.

Ko će se kako pokazati i na koji način će se boriti za svoj tim, videćete uskoro.

Od 6. decembra, ponedeljkom od 22 časa prvom programu RTS-a.

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor Film i TV/RTS

Advertisement