Connect with us

Emisije

“Na večeri kod”: Kako je Vanesa Šokčić postala “plavi haos” i zbog čega su joj gosti poklonili čekić i testeru?

U ponedeljak, 31. januara, od 22.00 na RTS 1

Published

on

Na-veceri-kod-Vanese-Sokcic

Kako je Vanesa Šokčić postala “Plavi haos”, ko joj je dao prvu platu i kako se ponaša kad joj dodje “žuta minuta” čućete u novoj epizodi serijala “Na večeri kod”.

Četvrta predstavnica Biber tima – Vanesa Šokčić se pokazala kao opuštena, šarmantna i vrlo zabavna domaćica kojoj su gosti na poklon doneli, ni manje ni više, nego lepezu – suvenir iz Narodnog muzeja. Ali, i čekić i tester, što je damama iz gostujuće ekipe posebno bilo simpatično.

Zašto su se odlučili baš za to, kao i kako je protekao obilazak jedne od najznačajnijih kulturnih institucija kod nas – videćete pre vrlo zanimljive večere koju je domaćica pripremila za svoje goste.

Otkud koske u kotletima, koliko je bilo patuljaka sa Snežanom i šta znači “Jedi, ne pitaj” – otkrićete na večeri kod Vanese Šokčić.

Uz mnogo dobrih šala, muziku i pesmu sjajno su se zabavili Zoe Kida, Milena Plavšić, Iva Štrljić, Željko Šašić, Milan Kalinić i Zijo Valentino a koga od njih je Vanesa izabrala za sledećeg domaćina čućete na kraju sledeće epizode.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / RTS

Advertisement