Connect with us

Preporuke

Emisija dana – četvrtak, 21. maj: Na večeri kod… Suzane Mančič (RTS 1, 22.00)

Published

on

Omiljeno TV lice, čuvena Loto devojka, u ime tima „So“ suparničkom timu će se predstaviti specijalitetima pirotskog kraja, odakle je poreklom.

Šarmantna i uvek nasmejana, Suzana Mančić se osvrnula na svoje početke u TV Beograd, ali i na svoju muzičku karijeru.

Gledaocima će otkriti i kako se zaljubila u svog prvog supruga,bubnjara „Sedmorice mladih“- Nebojšu Kunića sa kojim ima dve ćerke, Nataliju i Teodoru.

Saznaćete i koju pesmu Suzanina jača polovina, Simeon, najviše voli. A videćete i zašto Suzi na pijaci „prvo sve proba, pa tek onda kupuje“.

Njeni gosti, članovi tima „Biber“ – Cakana, Goca Lazarevic, Jelena Zana, Bojana Stamenov, Bane Tomasevic i Knez, su baš ovu večeru proglasili najveselijom do sada, a obrazložiće i šta je sve doprinelo tom zaključku…

Šarolikim repertarom „nadmetali“ su se svi okupljeni kod Suzane Mančić na večeri, a kao posebno ubedljiv pokazao se jedini glumac u ekipi (Bane Tomašević). On je „omiljenom šumadijskom“ pesmom osvojio aplauz svih pevača iz svog tima.

Pretposlednja domaćica ekipe „So“ je najvise zazirala od ocena koje će joj dati Knez, a kako su je ocenili svi članovi suparničkog tima koji je ugostila- saznaćemo zajedno u četvrtak uveče, 21. maja, na RTS1 u emisiji „Na večeri kod… Suzane Mančić“.

Foto Promo

Advertisement