Connect with us

Domaće serije

BESA sezona 2: Da li su Luka i Una i dalje ZAJEDNO?

Jesu li Luka i Una uspeli da pobede sve prepreke koje je život stavio pred njih?

Published

on

Besa sezona 2 donosi nam i razrešenje jedne od verovatno najlepših ljubavnih priča koju smo imali poslednjih godina na malim ekranima. Milan Marić i Milica Gojković u prvoj sezoni dočarali su nam pravu emotivnu dramu koju su preživeli njihovi junaci Luka i Una boreći se protiv osećanja, obaveza prema porodici, ali i mafiji kada je reč o Luki.

Iako je Una prvobitno bila Lukin zadatak, emocije među njima su se rasplamsale veoma brzo. Sa Unine strane one su od početka bile iskrene, dok je Luka morao prvo da se izbori sa velikom tajnom od nje.

Naime, za one koji ne znaju, njegov zadatak je bio da drži na oku Uroševu ćerku, kako bi je iskoristili za ucenu u slučaju da Uroš odbije neki zadatak kao Šofer. Sve se, međutim, promenilo onog trenutka kada je Luka dobio pretnju da se ne vezuje za Unu, jer bi to moglo da utiče na posao. Naravno, on nije mogao da se izbori sa osećanjima, pa je krenuo u lični rat protiv šefova od kojih je taj zadatak i dobio.

Međutim, to je Unu koštalo više nego njega. Kao osveta za njegov bezobrazluk, Una je silovana, što je devojku zauvek promenilo. Međutim, ona je u toj tragediji uspela da otkrije novu snagu i da postane još jača. Kako se Luka osvetio onima koji su počinili ovaj zločin to smo videli. A kuda su Luku i Unu osećanja odvela u nastavku serije, to ćemo saznati već u subotu 27. novembra od 21.00 na kanalu Superstar TV.

Za sve one koji priželjkuju njihov srećan kraj, samo ćemo otkriti da su Una i Luka daleko od kraja. Šta više, u novim epizodama očekuje ih i novi početak, a njihova ljubavna priča tek će doživeti epilog kakav zaslužuje.

Ono što je važno jeste to da je Luka nastavio posao sa klanom Beriša, a da mu je sada glavna saradnica Ana koju žarko zanima ko je ubio njenog brata. Luka i njegov verni pomoćnik Igi (Relja Popović, koji je novo pojačanje Bese) jedini su koji znaju bilo šta o tome, ali nažalost, već vidimo da će neke tajne biti teško sačuvati. Zašto? Zato što je Ana bacila oko na privlačnog Igija, a dobro je poznato da Ana ne zna za kompromis. Što joj se dopadne, ona to mora imati.

Hoće li Igi uspeti da sačuva tajnu?

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

Advertisement