Connect with us

Sadržaj epizoda

BESA sezona 2 epizoda 2: ŠOK! Da li su Marija i Vidan poginuli? Šta je sa Urošem?

Besa je pogažena. Da li je nesreća na mostu slučajnost ili osveta?

Published

on

Besa epizoda 2 daće nam odgovor na pitanje da li su Perići preživeli stravičan sudar sa kamionom na mostu u Estoniji. I da li driton ima veze sa ovom nesrećom koja, možda, i nije slučajnost?

Serije „Besa“ ostavila nas je bez daha kada je automobil sa porodicom Perić nakon sudara sa kamionom uleteo u jezero. Gledaoci su jasno mogli da vide da je Uroš tom prilikom ispao iz vozila dok su Marija i Vidan u poslednjoj sceni još uvek bili u zaključanoj kabini koja se punila vodom. Druga epizoda doneće odgovor na pitanje da li su Uroš i njegova porodica preživeli ovu nesreću i da li i kakve veze ona ima sa besom Dardana Beriše.

Besa epizoda 2

Besa sezona 2 epizoda 2 – hoće li Una preživeti?

Pošto primi vest o incidentu sa porodicom Uroša Perića, inspektor Petrit Koci će iz Beča hitno krenuti u Estoniju. Za to vreme u Beogradu inspektorka Divna Dukić i njen bivši muž (Nebojša Milovanović) započinju bespoštednu borbu za starateljstvo, a Dardan Beriša u crnogorskom zatvoru prima uznemirujuću posetu.

Besa sezona 2 epizoda 2 na programu je na kanalu Superstar TV u nedelju 28. novembra od 21.00

Mnogo toga što će se dogoditi u drugoj epizodi biće u stvari reakcija na prvu. Tako u zvaničnom trejleru koji najavljuje drugu epizodu vidimo da je Una odevena samo u spavaćicu, krvavih ruku, tačnije zglobova, hitno dovežena u bolnicu. Doktori se bore za njen život. Hoće li Una preživeti? I šta joj se dogodilo?

Uloge tumače Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

Advertisement