Connect with us

Domaće serije

BESA 3 Otkriveno: Evo HOĆE li biti TREĆE SEZONE! Kada stižu NOVE EPIZODE?

Šta čeka Uroša i Kocija u nastavku?

Published

on

BESA 3 Otkriveno: Evo HOĆE li biti TREĆE SEZONE! Kada stižu NOVE EPIZODE?

Miloš Timotijević, prema mnogima, najupečatljivije uloge ostvario je u dva projekta – Južni vetar i Besa. Agent Stupar u seriji „Južni vetar“ imao je tragičan kraj, ali njegov Petrit Koci iz serije „Besa“ polako se sprema za treći ciklus.

– Slažem se sa tom konstatacijom, mada se nadam da će ih još biti. Lik Kocija je svakako nešto najkomplesnije što sam igrao do sada.

Iako se već uveliko piše scenario za treću sezonu serijala “Besa”, Miloš kaže da nema dozvolu da priča o tome. Budući da smo na drugi deo čekali prilično, unapred se mirimo sa činjenicom da ni treća sezona neće stići na male ekrane u skorije vreme. Kada, međutim, u obzir uzmemo kvalitet kojim se ova serija predstavlja sa svakim novim nastavkom, to nam ne smeta ni najmanje.

Tokom snimanja serije glumac je savladao i albanski jezik, ali je i bio u odličnoj fizičkoj kondiciji.

– Smatram da glumac uvek mora da bude u fizičkoj kondiciji. Nekada kondicija podrazumeva i višak kilograma, koje trebate da znate nositi. To nije nimalo lako.

Na konstataciju da izgleda bolje nego ikada i da nema ni kilograma viška, umetnik kaže:

– Ima, jer je korona učinila svoje. Trenutno ne vežbam, ali moraću uskoro da počnem zbog nekih projekata koji se najavljuju u budućnosti. Priznajem da mi je to sa jedne strane i mrsko, ali sa druge strane se i radujem vežbama. Videćemo.

Mnogi smatraju da nas je epidemiološka situacija sve unazadila.

– Ne bih rekao da nas je unazadila, već promenila, i to ceo svet – naglašava on.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Adrenalin

Izvor Film i TV/Kurir/Blic

Advertisement